Keksityt profiilit deittisovelluksissa

Uuden deittipalvelun avautuessa on usein puutetta houkuttelevista käyttäjistä, joten palvelu voi turvautua alkuun myös keksittyihin profiileihin. Eettisesti tuomittavat keksityt profiilit ovat keino saada käyttäjiä uudelle palvelulle, mutta valitettavasti ne ehtivät usein myös tehdä tuhoaan oikeille käyttäjille. Yle uutisoi mainosalan ammattilaisesta, joka kirjoitti haamuprofiileja deittisovellukseen tilauksesta useita vuosia sitten. Keksityt profiilit saivat pian vastauksia ja mainosalan ammattilainen joutui tuottamaan pettymyksiä aidoille ihmisille. Kilpailu deittisovelluksissa on kovaa, joten myös tavalliset käyttäjät testaavat joskus erilaisia profiileja saadakseen enemmän yhteydenottoja.  

Useita profiileja yhdellä käyttäjällä

Houkutuksena deittisivuilla voi olla useamman profiilin luominen sen yhden ja ainoan sijaan. Eri puolia korostamalla voi deittisovelluksessa saada yhteydenottoja erilaisilta ehdokkailta. Erilaisten versioiden luominen itsestä voi houkuttaa, koska yhden ainoan deittiprofiilin luominen voidaan kokea haastavaksi. Huijaaminen on aina kyseenalaista, mutta netissä sitä tapahtuu paljon eri muodoissa ja eri tasoisena. Omia hyviä puolia halutaan tietysti deittisovelluksissa korostaa, mikä on aivan inhimillistä. Illuusion luomista tulisi kuitenkin välttää, koska tavoitteena lienee kuitenkin aina se, että osapuolet tulevat tapaamaan toisensa myös oikeassa elämässä. Mahdollisimman rehellisen kuvan antaminen luo hyvän pohjan oikeille treffeille ja sitä myötä kenties suhteen luomiselle. Liika sinisilmäisyys kannattaa kuitenkin karistaa itsestään, kun deittiprofiileja tarkastelee. "Liian hyvä ollakseen totta" peittää yleensä alleen jotain, minkä tietäminen olisi tärkeää.   

Deittiprofiilin kirjoittaminen

Deittiprofiilin kirjoittamiseen on saatavilla paljon vinkkejä. Yleissääntönä on, että kuvallinen ilmoitus on aina toivotumpi, kuin profiili ilman kuvaa. Jos itsestä on vaikea löytää kirjoitettavaa, niin apua voi pyytää vaikka ystävältä tai työkaverilta. Deittisivustoilla voi myös rohkeasti kertoa, mitä on etsimässä eli hakeeko esimerkiksi elämänkumppania vai kevyempää deittailua. Deittiprofiili kannattaa kirjoittaa huolellisesti ja tuoda itsestä niitä parhaita puolia rohkeasti esiin. Ilo ja hauskuus viehättävät useimpia ihmisiä, joten myös profiilikuvassa saa olla ennemmin naurava kuin seksikäs. Deittiprofiilia kannattaa myös päivittää aika ajoin ja valita kuvaksi aina tuore otos.  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun