Suomen suosituimmat deittisivut

Suomessa toimii kymmeniä erilaisia deittisivuja, niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin, ilmaisia ja maksullisia sivuja. Ei ole mikään helppo homma löytää sivuista juuri se paras ja itselle sopivin. Omat valintakriteerit kannattaa tietysti ensin listata, sillä riippuu täysin tarpeesta, millaiselle sivustolle kannattaa suunnata. Jos haet deittiseuraa tositarkoituksella ei kannata suunnata salasuhteita tarjoavalle sivustolle tai jos etsit yhden illan juttua, ei välttämättä kannata hakeutua sivustolle, jossa muut etsivät tosissaan pidempää suhdetta.

 

Listasimme tähän Suomen muutamia Suomen suosituimmista deittisivuista. Tässä on esitelty vain kolme suosituinta, ja nämä kaikki sivut ovat keskenään melko erilaisia. Aikoinaan suosituimpia deittisivuja olivat ilmaiset deittisivut, mutta nykyään useimmat tositarkoituksella kumppania hakevat mieluummin maksavat jonkin verran palvelusta. Maksullisissa palveluissa harvemmin kukaan roikkuu mukana muuten vain, ja siksi onnistumisprosentti voi olla hieman korkeampi kuin ilmaisilla sivustoilla.

 

Mikä deittisivu on sinun mielestäsi paras? Tykkäätkö käyttää maksullista deittisivua vai toimiiko mielestäsi myös ilmaiset deittisivut? Mitä deittipalveluita olet kokeillut ja mistä et tykännyt yhtään? Kerro kokemuksesi muille käyttäjille ja kommentoi tämän sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella!

 

Alla esiteltyjen sivustojen lisäksi on olemassa kymmeniä muita sivustoja, jotka olemme koonneet ja esitelleet tällä sivustolla. Katso myös muut deittisivut:

 

 

E-kontakti

E-kontakti on toistaiseksi Suomen suosituin deittisivu, sillä siellä on yli 350 000 deittiprofiilia, joista toki kaikki eivät ole aktiivisia. Sivusto on kokonaan suomalainen ja siksi käyttäjäkuntakin on suomalaista ja todennäköisesti myös suomenkielistä. Kokonaan suomalainen mutta ruotsinkielinen deittisivu on Kontakten. E-kontaktin kautta moni suomalainen on löytänyt kumppanin, ystävän tai tuttavan. Moni löytää palvelusta myös elämänkumppanin. E-kontakti onkin upea väylä hakea seuraa yli paikkakuntien ja tittelien rajojen.

Huom! E-kontakti tarjoaa usein uusille käyttäjille kahden viikon kokeilujakson ilmaiseksi! Katso, onko tarjous juuri nyt voimassa vai ei!

 

 

Sopii sinulle, jos olet:
- iältäsi 18-70
- sinkku ja haet parisuhdetta

 

 

Eliittikumppani

Eliittikumppani on maailmanlaajuinen treffipalvelu, jonka palveluihin luottaa jo yli 13 miljoonaa sinkkua 20 eri maasta. Suomessa vuonna 2012 aloittanut Eliittikumppani on osa Affinitas GmbH:ta, joka on yksi Euroopan johtavista seuranhakupalveluista. Eliittikumppani auttaa ihmisiä löytämään tasavertaisia ja hyvin yhteensopivia kumppaneita. Ainutlaatuisen Matching-menetelmän avulla Eliittikumppani takaa jäsenten yhteensopivuuden sekä persoonallisuuden että hakukriteereiden mukaan. Hakukriteereissä on paljon painoa kiinnostuksenkohteilla sekä esimerkiksi koulutustasolla. Uusimmissa tutkimuksissa onkin osoitettu, että tasavertaisella koulutustasolla on suuri merkitys deittikumppanin kiinnostavuudelle.

 

 

Sopii sinulle, jos olet:
- iältäsi noin 35-60
- sinkku ja haet vakituista parisuhdetta

 

 

Happy Pancake on paras ilmainen deittisivu

Happy Pancake on on yksi suosituimmista täysin ilmaisista deittisivuista, sen palveluista mikään ei maksa. Palvelu saa toimintaansa varat mainoksista. Siitä huolimatta Happy Pancake on monipuolinen ja kattava deittipalvelu, jota kautta sadat tuhannet ihmiset ovat jo löytäneet kumppanin. Happy Pancaken kautta voi hakea niin elämänikäistä kumppania, ystävää, yhden illan seuraa tai sitten ihan vain kipinää tylsiin päiviin. Happy Pancake sivustoa voi kokeilla ihan huvikseenkin, sillä se ei ainakaan maksa mitään.

 

Happy Pancake

 

Sopii sinulle, jos olet:
- iältäsi noin 18-65
- haet seuraa

 


Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun