Näin karkotat huomaamattasi deitin luotasi ensimmäisillä treffeillä

Näin karkotat huomaamattasi deitin luotasi ensimmäisillä treffeillä

Ensimmäiset treffit ovat erittäin merkittävä rajapyykki, siksi sekä odotus että jännitys voivat olla todella kovat. Mitä jos kaikki menee pilalle deitin kanssa, joka on nettitutustumisen perusteella ainakin vaikuttanut täydelliseltä ja saanut jo siinä sukat pyörimään jaloissa?

 

Jännitys voi joskus tehdä tepposet, ja voit huomaamattasi viestiä täysin päinvastaista kuin mitä oikeasti tarkoitat. Näitä viestejä lähettää arka, pelokas ja jännittynyt puolesi, joten on syytä olla sanattoman viestinnän kanssa tarkkana. Sanaton viestintä ja kehonkieli voi nimittäin lopahduttaa potentiaalisen deittailun heti alkuunsa, mikäli toinen saa väärän käsityksen kiinnostuksesi tasosta.

 

Your Tango sivusto laati listan viesteistä, jotka voivat viedä tapaamista haluamattasi väärään suuntaan. Näiden kanssa ole tarkkaana:

1. Kehonkieli kertoo sulkeutuneisuudesta

Istut kädet puuskassa ja nojaudut taaksepäin mahdollisimman turvallisen etäisyyden päähän deitistä. Tällä viestit toiselle, että tämä on epäilyttävä ja pelottava etkä ole välttämättä kovin kiinnostunut hänestä. Nojaudu sen sijaan eteenpäin, rohkeasti kohti deittiä ja jos mahdollista asetu hieman lähemmäs häntä.

2. Monotoninen puhe

Tylsä yksitoikkoinen puhe, tasaisen tappava äänenpaino, vie tutkimusten mukaan kehonkielen jälkeen tehokkaimmin huomion ja mielenkiinnon pois sinusta. Monotoninen äänepaino voi kertoa kumppanille siitä, ettet uskalla avata itseäsi ja näyttää omaa elävää eloisaa puoltasi. Sen sijaan anna itsellesi lupa innostua, nauraa ja kertoa elävästi itsestäsi ja elämästäsi. Tämä kutsuu myös toista mukaan keskusteluun ja yhteiseen, elävään, raikkaaseen vuorovaikutukseen.

3. Kaksitavuiset vastaukset

Vastaat deitin kysymyksiin lyhyesti kyllä tai ei, etkä lähde kertomaan laajemmin ja pidemmin asiasta. Kaksitavuisen vastaukset töksäyttävät keskustelun heti alkuunsa, eikä se pääse virtaamaan. Keskusteluun saattaa tulla kiusallisia taukoja, jotka vaikuttavat myös kokonaismielikuvaan sinusta. Ole siis rohkeasti avoin ja läsnä deitille, ja vastaa kysymyksiin pidemmästi, pelkäämättä. Ja esitä itse rohkeita kysymyksiä.

4. Hymy unohtui

Et hymyile juuri, koska et halua vaikuttaa mielistelevältä tai jostain muuten vain unohdat jännitykseltäsi hymyillä. Hymy olisi kuitenkin jo puolet markkinoinnista sinun hyväksesi! Hymyile siis ja pyri olemaan mahdollisimman rento. Se ei tarkoita, että sinuun pitäisi hymyillä koko ajan, on myös tärkeää olla luonteva. Jos sinua ei kertakaikkiaan hymyilytä, on varmasti parempi olla hymyilemättä kuin vääntää tekohymyä tavan vuoksi.

5. Lavertelet huonot deittikokemuksesi

Vaikka sinulla olisi kuinka huonoja kokemuksia deittailusta siihen mennessä, älä missään nimessä ala valittaa niistä tuoreelle deitille ensitreffeillä! Negatiivinen suhtautuminen deittailuun vaikuttaa väistämättä hänen oloonsa deittikumppaninasi sekä hänen kuvaansa sinusta. Negatiiviset puheet ovat yhtä kuin sinä ensimmäisellä tapaamiskerralla. Lisäksi tapahtuu todennäköisesti se kvanttifysiikan outo ilmiö, että puheillasi negatiivisilla puheillasi ja asenteellasi yksinkertaisesti kutsut senkaltaisia tapahtumia elämääsi.

 

Lähde: Your Tango


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun