Näin nopeasti nuoret pyytävät deittiä treffeille

Näin nopeasti nuoret pyytävät deittiä treffeille

Nuoret aikuiset ovat nopeita tutustumaan. Uuden tutkimuksen mukaan alle kolmikymppiset nettideittailijat ovat usein ensimmäisillä treffeillä jo viikon päästä ensitapaamisesta netissä.

 

Milleaniaalit vievät kaiken uusille urille, niin myös nettideittailun. Nyt kun uusi aikuissukupolvi, eli niin sanotut milleniaalit, alkavat olla pariutumisiässä, myös vaatimukset nettideittailuun muuttuvat vauhdilla. Vastuuttomaksikin ja oman nautinnon ja edun tavoittelijoiksi haukutun sukupolven käyttäytymistä deittisovelluksissa pidetään kuitenkin vastuullisena ja aktiivisena.

 

Deittisovellus Toffee Dating tutki yli 1500 alle 30-vuotiaan käyttäjänsä käyttäytymistä palvelussa. Milleniaalit eivät turhia aikailleet ja kursailleet yhteydenpidossa. Kun kiinnostava deittikumppani löytyi, viestejä vaihdettiin sovelluksessa tiiviisti. Jo neljän päivän sekä keskimäärin 36 viestin jälkeen pari vaihtoi puhelinnumeroita. Ensimmäisille treffeillekin mentiin jo noin viikon kuluttua ensikontaktista.

 

Toffee Datingin johtaja Lydia Davis näkee uusia piirteitä myös muissa milleniaalien deittitavoissa. Vastoin yleistä käsitystä he eivät hypi vastuuttomasti kukasta kukkaan, vaan panostavat tosissaan deittiprofiileihinsa eivätkä tuhlaa aikaa epäkiinnostaviin profiileihin. He painottavat selvästi enemmän deittikumppanin etsimisessä luonnetta ja yhteisiä kiinnostuksenkohteita kuin ulkonäköä, vaikka toki yhä harvempi kuvaton profiili saa yhteydenottoja. Davisin mukaan kaikki merkit näyttävät siihen suuntaan, että myös nuoret aikuiset etsivät vakavia parisuhteita ja kaiken lisäksi tekevät sitä nopeasti ja tehokkaasti.

 

Lähde: The Independent


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun