Yli 50-vuotias: Näin deitti-ilmoituksesi herättää huomiota

Yli 50-vuotias: Näin deitti-ilmoituksesi herättää huomiota

Yli 50-vuotiaiden nettideittailu yleistyy eniten kaikista ikäryhmistä. Katso mitkä asiat ovat tärkeitä samanikäisille seuraa etsiville ja kuinka kiinnität heidän huomionsa.

Tuotepäällikkö Heli Ruotsalainen E-kontakti.fi sivustolta kertoo, mitkä asiat ovat deitti-ilmoituksissa tärkeitä yli 50-vuotiaille miehille ja naisille.

1. Kuva on tärkein.

Ruotsalaisen mukaan kuva on aina tärkein, koska siihen huomio kiinnittyy aivan ensimmäiseksi. Vanhemmat miehet arvostavat ja katsovat mielellään kuvaa hymyilevistä naisen kasvoista, jotka näyttävät helposti lähestyttäviltä. Naiset taas kiinnittävät mieluummin huomion mieheen, joka ei hymyile paljon, mutta on luotettavan ja tasaisen näköinen.

- On valitettavaa, kuinka monelta kuva puuttuu kokonaan, Ruotsalainen sanoo.

2. Kuvailevalla tekstillä on suuri merkitys varsinkin naiselle.

Vanhemmat miehet kirjoittavat usein erittäin lyhyen kuvailutekstin. Ruotsalaisen mukaan pelkkä "leski etsii naista" ei riitä kiinnittämään naisten huomiota. Mies, joka vaivautuu kirjoittamaan itsestään saa takuulla enemmän yhteydenottoja, sillä varsinkin vanhemmat naiset arvostavat kirjoitustaitoista miestä.

Vanhemmat naiset taas kirjoittavat itsestään pitkästi, paljon pidemmästi kuin nuoremmat naiset.

50 Plusmatch deitti on tarkoitettu vain yli 50-vuotiaille ja E-kontaktinkin käyttäjistä yli 30 prosenttia on yli 55-vuotiaita.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun