Tämä ikäluokka on ahkerin maksullisten deittipalvelujen käyttäjä

Tämä ikäluokka on ahkerin maksullisten deittipalvelujen käyttäjä

Maksullisia deittipalveluja on netissä jopa enemmän kuin ilmaisia. Näillä palveluilla on selvästi omat käyttäjäryhmänsä, jotka määrittyvät iän ja varallisuuden mukaan.

Verkkomaksupalvelu Klarnan teettämän kyselyn ja tilastoseulonnan mukaan 45-55 -vuotiaat ovat ahkerimpia netin maksullisten deittipalveluiden käyttäjiä, eivät suinkaan nuoret, kuten äkkiseltään luulisi.

Tuloksesta voi tehdä ainakin pari päätelmää. Nuoret käyttävät kyllä deittipalveluja, mutta useimmiten ilmaisia, kuten Tinderiä tai muita vastaavia sovelluksia. Tuloksesta voi päätellä myös sen, että deittisivustoilla käyttäytymistä määrittää jonkin verran varallisuus: jos ei tarvitse olla rahan kanssa niin tarkkana, ei ole väliä maksaako deittisivuston käyttö ja minkä verran se maksaa. Nuoremmalle ikäryhmälle sillä on varmasti väliä.

Voi olla myös niin, että nuorempi polvi on jo tottunut saamaan ilmaiseksi monenlaista palvelua netistä eikä siksi ole valmis maksamaan deittipalvelusta. Vanhempi polvi taas on tottunut siihen, että palvelusta maksetaan.

Raha on valjastettu joillakin sivustoilla määrittäväksi tekijäksi: Esimerkiksi Eliittikumppanin sivustolle kirjautuu parempiosaiset jo senkin vuoksi, että sen käyttö on kalliimpaa kuin jonkin muun sivuston käyttö. Nyt on myös avattu Tonderin tyyppinen sovellus rikkaille erikseen. 


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun