Tässä syyt miksi nainen pettää

Tässä syyt miksi nainen pettää

Nainen pettää nykyään jo lähes yhtä usein kuin mies. Joskus syyt voivat olla aivan pieniltäkin vaikuttavia. Deittisivusto Victoria Milan selvitti, mitkä ovat miehillä sellaisia tapoja, jotka ajavat naisen vieraaseen sänkyyn.

Pettämisen syyt eivät aina tarvitse olla kovin syvällisiä, kuten että ei henkisesti kohtaa toista tai toinen ei ota tarpeeksi naista huomioon. Deittisivusto Victoria Milanin kyselyn mukaan viisi miesten pientä pahetta ajavat naisia - jos ei ihan saman tien, niin ainakin ajan kanssa - vieraaseen syliin.

Deittisivusto keräsi 4000 naiselle tehdystä kyselystä viisi yleisintä tapaa, jotka ärsyttivät naisia melkoisesti. Yli puolet vastanneista mainitsi, että pettäisi epätodennäköisemmin, jos miehellä ei olisi kyseisiä paheita. Toki kannattaa ottaa kyselyvastauksista huomioon, että sen teetti nimeomaan pettämisessä auttava sivusto, eli Victoria Milan auttaa löytämään pettämiskumppanin. Sivuston käyttäjät ovat siis jo valmiiksi "pettäjiä".

Pettämisen "syyksi" ilmeni niinkin pienet asiat kuin sukkien pitäminen sängyssä seksin aikana, peiton varastaminen naiselta, älypuhelimen näpräys ja muut vastaavat epäherrasmiesmäiset tavat. 

Paha oli myös se, että mies ei kuunnellut naisen toiveita sängyssä, vaan keskittyi enemmän omien mielihalujen toteuttamiseen ja oman tyydytyksen saamiseen. Myös liika tuhmien puhuminen nähtiin pahana asiana, sillä naiset kokivat tämän niin, että mies elää tuhmia puhuessaan jotakin seksifantasiaa ennemmin kuin on läsnä kyseisen naisen kanssa.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun