Tämä voi olla pettäjän merkki - deittisivusto paljastaa

Tämä voi olla pettäjän merkki - deittisivusto paljastaa

Deittisivustoilla pyörii paljon pettäjiä, jotka ovat parisuhteessa ja hakevat ainoastaan seksiseuraa tai muuten vain seuraksi muuta kuin tuttua kumppania. Yleensä pettäjille on olemassa omat sivustot, mutta todellisuudessa pettäjiä pyörii myös muilla deittisivustoilla. Mistä nämä tunnistaa?

Deittisivusto SeekingArrangements.comin omilla sivuillaan tekemästä selvityksestä käy ilmi yleisimmät yksityiskohdat, jotka liittyvät sivuston pettäjiin. Tulokset saattavat yllättää.

Yleisin pettäjiä yhdistävä tekijä oli se, että nämä olivat yksilapsisesta perheestä. Mahdollisesti yksinäisenä kasvanut kompensoi yksinäisyyttään myöhemmällä iällä hakemalla muilta rakkautta ja hyväksyntää uudestaan ja uudestaan, kykenemättä kuitenkaan itse sitoutumaan ja rakastamaan. Mikäli deittikumppani on ainoa lapsi, kannattaa siis pitää korvat höröllä.

Toinen yhdistävä seikka oli ahkera Twitterin käyttö ja muutenkin erilaisten sosiaalisien medioiden käyttö. Tämäkin saattaa kieliä siitä, että tyyppi ei osaa oikeasti olla läsnä hetkessä vaan hakee sisältöä omaan tyhjältä tuntuvaan elämäänsä Twitteristä, vaikka todellisuudessa se sisältö löytyisi hänen itsensä sisältä, mikäli hän vain osaisi sitä etsiä.

Vaaleahiuksiset miehet ja naiset ovat niinikään useammin pettäjiä kuin tummahiuksiset, vaikka yleensä mielikuva pettäjähurmurista on täysin päinvastainen, lipevä tumma hurmuri.

Lähde: Iltasanomat


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun