Naiset odottavat mieheltä aloitetta myös deittisivustoilla

Naiset odottavat mieheltä aloitetta myös deittisivustoilla

Naiset ovat vielä 2010-luvulla yllättävän vanhanaikaisia, vaikka esittävätkin itsevarmoja maailmannaisia. Nykynaisista nimittäin vain yksi kymmenestä tekee aloitteen, loput odottavat siveästi kädet ristissä miehen aloitetta.

Lääkeyritys Merck tutki Yhdysvalloissa naisten asenteita parisuhteeseen, seksiin ja ehkäisyyn. Tutkimuksesta tuli ilmi yksi yllättävä seikka: länsimaiset, koulutetut fiksut naiset ovat edelleen kuin sisarensa kymmenien vuosien takaa, eli odottavat miehen aloitetta suhteeseen ja seksiin!

Naiset odottivat mieheltä aloitekykyä niin nettimaailmassa kuin tosielämässäkin. Kun mies teki aloitteen, nainen oli useimmiten kyllä heti valmis: jopa joka viides oli valmis seksiinkin ensimmäisillä treffeillä! Siis miehen tekemän aloitteen jälkeen...

Samaa trendiä näyttää ruotsalainen tuore tutkimus, jonka mukaan ruotsalaisilla deittisivustoilla 95 prosenttia aloitteentekijöistä on miehiä!

Onkohan länsimaisilla naisilla jossakin petrattavaa? Vai onko tämä sittenkin hyvä merkki siitä, että sukupuolten väliset erot ovat edelleen olemassa ja sitä kautta säilynyt positiivinen sukupuolten välinen jännite?


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun