Pelottaako treffit? Näin valmistaudut Tinder-treffeille

Pelottaako treffit? Näin valmistaudut Tinder-treffeille

Tinderin myötä suomalaiset ovat vapautuneet treffailemaan ja rohkaistuneet uusien ihmisten tapaamisessa muutenkin. Tai ainakin osa on. Kuinka loputkin rohkaistuisivat?

Väestöliiton parisuhdekeskuksen psykologi Elina Nurminen rohkaisee MTV:n haastattelussa, että mitä useammin treffeillä käy, sitä vähemmän treffejä jännittää. Treffijännitystä saa siis pois vain treffailemalla enemmän. Hankala yhtälö.

Nurmisen mukaan treffeille saattaa kannustaa myös se, että muistaa, että mitään suhteita ei synny, ellei toinen tee aloitetta ja toinen suostu. Oikotietä ei ole. On vain tavattava ihmisiä, jotta olisi edes jonkinlainen mahdollisuus tavata "se oikea".

Nurmisen mukaan liika on kuitenkin äkkiä liikaa. Väkisin ei kannata treffaillaTinder-treffeille siis kannattaa mennä vain silloin, kun tuntuu oikeasti siltä että haluaa mennä. Muuten saattaa iskeä treffiväsymys.

Jos Tinder ei tahdo iskeä, on myös muita mahdollisuuksia treffata ihmisiä. Varsinkin pääkaupunkiseudulla järjestetään paljon sinkkuiltoja, joissa usein pikatreffataan uppo-outoja. Yksi mahdollisuus on tietysti myös ihan vanhanaikainen bileilta baarissa, keikoilla tai muussa illanviettopaikassa: yli 70 prosenttia Väestöliiton treffitutkimuksen vastaajista oli löytänyt treffikumppanin ihan tavallisesta yöelämästä!

 


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun