Viking linelle oma laivadeittipalvelu

Viking linelle oma laivadeittipalvelu

Viking Line on aikaansa edellä: se avasi Tukholman risteilyille oman somepalvelunsa, jossa laivan matkustajat voivat tutustua toisiinsa ja etsiä seuraa. Palvelu mahdollistaa tietysti myös laivadeitit!

Viking Line avasi tämän kuun alussa ensimmäisten joukossa risteilijäpalvelut asiakkaiden omille älypuhelimille. Risteilijän omassa sosiaalisessa mediassa voi luoda oman matkustajaprofiilin kuvineen kaikkineen ja luoda omia suljettuja keskusteluryhmiä.

Palvelun tarkoituksena on tehdä risteilystä entistä monipuolisempi ja viihdyttävämpi kokemus, sillä some-palvelussa matkustaja voi tutustua muihin kanssamatkustajiin, löytää uusia ystäviä - ja miksei vaikka uuden rakkaan! On varma, että sovellusta tullaan käyttämään deittailutarkoituksessa, vaikka sitä ei ole suorastaan tehty deittisovellukseksi.

Sovelluksen kautta matkustaja pysyy myös perillä laivan tapahtumista, musiikista, ruuasta jne. Sovellus on oiva väline tiedottaa asiakkaille tärkeitä tiedotuksia.

Viking Line on ensimmäinen, joka ottaa tämänkaltaisia palveluita käyttöön Itämerellä. Ensimmäisenä sovellus otetaan käyttöön Tukholman risteilyillä Helsingistä ja Turusta, viiden eri punaisen laivan matkustajille. Myöhemmin palvelua on tarkoitus laajentaa myös Tallinnan risteilyille.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun