Deittisovellus, jossa nainen sanoo kaapin paikan

Deittisovellus, jossa nainen sanoo kaapin paikan

Bumble deittisovellus on yrittänyt syrjäyttää Tinderin asettamalla naisen päättämään kaikesta treffeillä. Naiset ohjailevat ja päättävät, tekevät aloitteen ja päättävät saako mies pisteitä hyvästä käytöksestä.

Deittisovellus Bumble toimii mobiilissa kuten Tinderkin, mutta kaikkea sen toimintaa ohjailevat naiset. Nyt Bumbleen kehiteltiin uusi systeemi, jossa miehet saavat pisteitä hyvästä käytöksestä ja siten ovat naisille kiinnostavampia treffiehdokkaita.

Bumblessa nainen tekee aloitteen kaikessa, mies ei pysty aloittamaan edes keskustelua itse. Hyvän pisteen käytöksiä miehet saavat nopeista vastauksista, ei liian innokkaasta käyttäytymisestä sekä siitä, että heistä ei ole yhtään häiriköintimerkintää missään.

Naisilla kyseistä käyttäytymispisteytystä ei deittisovelluksessa ole, vaan oikeastaan he voivat käyttäytyä sovelluksessa miten huvittaa. Sovellusta kutsutaankin feministideittipalveluksi sen epätasa-arvoisuuden vuoksi.

Bumble ei ole pystynyt lyömään deittisovellusten maailmassa itseään Tinderin ohi, mutta ei ole tähän mennessä mikään muukaan deittisovellus. Bumble on kuitenkin menestynyt varsin hyvin, sillä se on levinnyt jo Suomeenkin saakka.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun