Suomeen yksilöllinen deittipalvelu, kuin rekrytointia

Suomeen yksilöllinen deittipalvelu, kuin rekrytointia

Suomessakin aloittaa yksilöllinen deittipalvelu, josta kuka tahansa voi löytää itselleen sopivan kumppanin "agentin" avulla. Deittipalvelu muistuttaa erehdyttävästi sopivan työntekijän rekrytointia...

Uusi "eksklusiivinen" parinhakupalvelu kuulostaa jo aikamoiselta ammattilaisen puuhalta: DreamDate -parinhakupalvelussa pari etsitään yksilöllisesti, palveluun kuuluu jopa henkilökohtaisia palavereja.

DreamDate palvelun takana on Deittikuningatar-titteliä kayttävä Anna Uusiheimala, joka haluaa auttaa sinkkuja löytämään parin itselleen. Palvelu on suunnattu ylu 30 vuotiaille sinkuille, joilla on mahdollisesti jo kokemusta nettideittailusta.

- On monia sinkkuja, jotka ovat vuosia käyttäneet deittisovelluksia, käyneet treffeilläkin, mutta seurustelua ei välttämättä ole taustalla ollenkaan. Näille tyypeille haluamme antaa neuvoja ja potkua deittailuun, Uusiheimala selventää.

Jokaista asiakasta palvellaan henkilökohtaisesti, alkukartoituksessa analysoidaan asiakkaan luonnetyyppi sekä arvot. Eri asiakkaat tarvitsevat erilaisia palvelusisältöjä, joten joku voi tarvita ainoastaan deittiprofiilin kirkastamisen, joku toinen saattaa tarvita DreamDaten verkostoja ja kontakteja sopivan deitin löytämiseksi.

Deittikuningattaren mukaan prosessi muistuttaa työnhakua tai työntekijän rekrytointia, sillä molemmissa tavoitteena on pitkäaikainen suhde. Molemmissa voidaan tehdä samoja virheitä, kuten epäkiinnostava työhakemus tai deittiprofiili.

 


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun