Sinkkunainen: Varo näitä miehiä deiteillä

Sinkkunainen: Varo näitä miehiä deiteillä

Mies voi olla kertakaikkisen hurmaava ja aivan äärimmäisen rakastunut sinuun jo ensimmäisten treffien jälkeen. Hän ei säästele sanojaan kehuessaan sinua.. Pidä kuitenkin jalat maassa ja ole realisti: Kyseessä saattaa olla miesTuhkimo!

Huffington Post varoittelee sinkkunaisia tasapainottomista nuorista miehistä, jotka hyppivät kukasta kukkaan. Tämä kerrassaan hurmaava mies voi vaikuttaa todella aidolta ja viattomalta - ja oikeastaan sitä onkin - mutta loppujen lopuksi ei kykene sitoutumaan mihinkään.

Kuinka sitten tunnistan tällaisen Tuhkimo miehen?

1. Miehellä on kiire. Hänellä on kiire tutustua sinuun kunnolla, on kiire tunnustaa sinulle rakkauttaa kaikin keinoin. Hän elää tunteessaan täysillä, jotta se ei vain ehdi kadota. Hän etenee suhteessa hengästyttävää vauhtia, saatat työpaikalla hukkua kukkiin ja treffeillä suudelmiin. Hän myös kertoo tunteistaan sanoin: En ole koskaan tuntenut näin!

Tämä kaikki on miehelle totta - hetkellisesti. Hän on kuitenkin niin tasapainoton, että kun tunnehuippu laskee, hän heittää homman sikseen ja lähtee etsimään seuraavaa huippua...

2. Hän on juuri eronnut. Juuri eronneella tällainen huumaava tunteiden ja rakkauden jano on ominaista, sillä ero on jättänyt niin suuren tyhjän aukon, että joiden on pakko lähteä täyttämään sitä uudella suhteella. Taustalla saattaa olla ero, joka on tapahtunut vain viikkoa aiemmin! Jätä tällaiset tapaukset toipumaan ihan itsekseen, vaikka hän olisi kuinka ihana!

3. Hän on romanttinen ja luova. Hän ei tyydy romanttisiin tekstareihin, joita toki voi tulla kymmeniä päivässä. Lisäksi hän tekee kaikkensa, että tuntisit olevasi taivaassa ja antaisit hänen tuntea samoin. Toki kuka tahansa mies voi toimia rakastuessaan näin, mutta ei yksien treffien jälkeen...

4. Riita karkottaa hänet. Ensimmäisen riidan tullen olet jo menettänyt Tuhkimosi, sillä hän ei kestä negatiivisia tunteita. Hän ei jää odottelemaan tilanteen rauhoittumista, vaan on jo etsimässä uutta rakastumisen kohdetta.

5. Hän on dramaattinen. Hän saattaa väittää että ei pidä draamasta elämässää, mutta tosiasiassa hän on elävä draamakuningas itse...

Vaikka Tuhkimo olisi kuinka ihana tahansa, hänet kannattaa skipata jo ensi merkeistä pois kelvollisten deittien listalta. Hän ei suinkaan tarvitse uutta rakkautta vaan terapiaa, sillä hän on liian tasapainoton ja rikki kyetäkseen minkäänlaiseen suhteeseen.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun