Nyt on Suomessakin oma sokerideittisivusto

Nyt on Suomessakin oma sokerideittisivusto

Suomalaisnaisille on avattu oma "sugardaddy" deittisivusto, josta nuoret naiset voivat hakea omaa sokerideittiään. Sivustolla korostetaan painottaen, että sivustolla ei harjoiteta minkäänlaista seksikauppaa.

Pohjoismainen Sugardaters sivusto aloitti juuri Suomessa samanlaisella sivustolla kuin millä se toimii muissakin Pohjoismaissa. Esimerkiksi Tanskassa sivustolla on jo 45 000 käyttäjää. Suomessa ei odoteta yhtä kovaa menestystä heti alkuun, mutta kesään mennessä odotetaan 5000 käyttäjää.

Sugardaddyllä tarkoitetaan vanhempaa, varakasta miestä, joka tapailee nuorempaa naista. Mies tarjoilee naiselle hienoja illallisia, hotelliöitä, lahjoja, matkoja...

Sivustolla korostetaan, että nykyään sugarbabe ei ole mikään onnenonkija, joka on valmis mihin vain saadakseen aineellista hyvää, vaan hän on itsenäinen nainen, joka tietää mitä tekee. Hän arvostaa vanhempia miehiä, näiden tietoa ja kokemusta, toki varakkuus hyvä lisä ja turva suhteessa. Sivustolla korostetaan myös että sivusto ei välitä eikä myy alastonkuvia eikä välitä seuralaisia. Sivusto on periaatteessa ihan tavallinen deittisivusto.

Sivuston perustaja odottaa, että sokerideittailusta tulee pian Suomessakin yleisesti hyväksyttyä. Vielä toistaiseksi sitä ajatellaan enemmän tai vähemmän jonkinlaisena seksikauppana...


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun