Milloin deittailussa täytyy pitää taukoa? Katso merkit, mistä sen tunnistat

Milloin deittailussa täytyy pitää taukoa? Katso merkit, mistä sen tunnistat

Joskus deittailu voi äityä suorastaan epätoivoiseksi. Tällöin on kaikkien edun ja mukavuuden mukaista lopettaa deittailu hetkeksi kokonaan ja keskittyä muihin asioihin. On varmaa, että deittiväsymyksessä sitä oikeaa voi olla todella hankalaa löytää.

Mistä deittailuväsymyksen sitten tunnistaa? Nettilehti Become Gorgeous kokosi yhteen selvät merkit, joiden perusteella sinun kannattaa pitää taukoa deittailusta.

1. Et enää nauti deittailusta.

Poissa on se alkuaikojen kutina vatsanpohjassa, se aito odotus, ilo ja uteliaisuus, joita uuden kiinnostavan ihmisen tapaaminen herätti. Jos huomaat deittailevasi vain deittailun vuoksi, ilman aitoa intoa ja kiinnostusta, tauko on todellakin paikallaan!

2. Exä on jatkuvasti mielessä.

Jos huomaat miettiväsi exääsi vähän väliä ja vertaavasi deittejäsi häneen, et ole päässyt entisestäsi yli. Muista, että on täysin normaalia että päättynyt ihmissuhde aiheuttaa surua ja sen käsittely vaatii tietyn ajan. Ole armollinen ja anna itsellesi tämä aika. Eron jälkeen liian aikaisin aloitettu deittailu on oikeastaan lähes hukkaan heitettyä aikaa!

3. Kaikki tuntuvat samalta.

Jos jokainen deitti tuntuu samalta tyypiltä, et ole aidosti mukana ja läsnä koko hommassa. Jos et ole läsnä ja oikeasti kiinnostunut deitistäsi, et voi myöskään saada deiteistä paljon mitään irti. Eikä toisaalta toinenkaan saa. Säästä siis molempien aikaa ja klikkaa vaikka itsesi hetkeksi ulos koko deittipalveluista!

4. Huomaat ottavasi entisiin yhteyttä.

Tämä on huolestuttava merkki. Entisissä kumppaneissasi ei toki välttämättä ole mitään vikaa, mutta aina on jokin syy, miksi suhteenne kariutui. Jos kuitenkin haikaile menneitä, anna mennä vaan, mutta älä deittaile samaan aikaa uusia, sillä heille aivoissasi ei todennäköisesti ole tilaa juuri nyt..

5. Et käytä aikaa itseesi.

Jos olet unohtanut kokonaan oman hyvinvointisi ja itsesi on todella korkea aika viheltää peli poikki! Aina on tärkeintä pitää huolta itsestään ja sitten vasta ajatella muita. Jos et ole kunnossa, et voi saavuttaa kovin kestäviä tuloksia deittirintamallakaan... Käytä siis deittailuaikasi lenkillä ja salilla tai vaikka kotona itseksesi lueskellen ja rentoutuen.

6. Olet kyyninen.

Huomaat parjaavasi vastakkaista sukupuolta kokonaisuudessaan, arvelet ettei sinulle koskaan löydy sopivaa ja kaikki miehet/naiset ovat syvältä. Tällaisella negatiivisella asenteella tuskin on kovin hedelmällisiä vaikutuksia mihinkään, pistätä vain pahaa kiertämään. Etsi siis ensin elämällesi merkitys itsestäsi, sisältäsi, löydä tyytyväisyytesi ilman ainuttakaan deittiä, sen jälkeen voi olla jotain mahdollisuuksia myös deittailussa.

7. Tiedät, ettet ole vielä valmis suhteeseen josta haaveilet.

Ole rehellinen itsellesi! Haaveilet ihanasta parisuhteesta, mutta tiedät, että kannat monia lukkoja, jotka estävät vielä tällaisen suhteen muodostaminen. Tällöin deittailu on turhaa, sillä tulet pettymään aivan liian monesti. Käytä aikasi itsesi tutkiskeluun, vanhojen haavojesi läpikäymiseen, mukaviin asioihin ja hyviin ystäviisi. Ajan kanssa huomaat kyllä, milloin olet valmis taas yrittämään uudestaan.

8. Parhaat ystävät ja perhe jäävät elämässäsi sivuun.

Oletko sulkenut elämäsi tärkeimmät ihmiset pois arjestasi, kun kaikki aikasi menee uppo-outojen deittailuun? Se on huolestuttava merkki, sillä läheiset ihmissuhteet ovat kuitenkin yksi elämäsi tärkein asia, johon kannattaa panostaa.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun