Tammikuussa deittisivustojen väkimäärä kasvaa jopa 75%

Tammikuussa deittisivustojen väkimäärä kasvaa jopa 75%

Yksinäinen joulu ja siitä seuraava masennus sekä uuden alku ajavat sinkkuja joukoittain deittisivustoille. Uuden vuoden ensimmäinen viikko on vuoden vilkkainta uusien profiilien aikaa, samoin kuin kaikki talvikuukaudet.

Deittisivustoilla käy aina vuoden alussa vilske: esimerkiksi maailman suosituimmassa deittipalvelussa Match.comissa deittailijoiden määrä nousee jopa 75% keskimääräiseen verrattuna! Deittisivustojen käyttö jatkuu runsaana kaikkien talvikuukausien ajan, jolloin ihmiset viettävät enemmän aikaa sisällä. Kesällä muuta aktiivisuutta on enemmän, joten deittipalveluille ei välttämättä ole silloin enää tarvetta ja aikaa.

Vuoden alkupuolen deittiruuhkalle on suhdeasiantuntija Kate Taylorin mukaan kaksi syytä ylitse muiden: moni yksinäinen tuntee olonsa jouluna yksinäisemmäksi kuin koskaan, joten joulu muistuttaa kumppanin etsimisen motiiveista. Toisaalta vuoden alku lupaa uusia alkuja, mikä kannustaa tarttumaan härkää sarvista myös deittirintamalla!

Vuoden vilkkain deittipäivä on yleensä tammikuun ensimmäinen sunnuntai, jolloin arki alkaa olla käsillä, mutta on kuitenkin vielä hetki aikaa käyttää omiin juttuihin. Toinen erittäin vilkas deittipäivä on ystävänpäivä, joka näkyy erityisesti Tinderin käytössä. Ystävänpäivänä Tinderin käyttö kasvaa keskimäärin 60 prosenttia normaalista!

Erilaisia deittisivustoja ja -palveluja on nykyään kymmeniä, joten voi olla hankalaa löytää itselleen sopivaa. Deittisivut.fi sivustolla sivustoja on vertailtu hintojen perusteella, ja jokaisesta sivustosta on laadittu pieni tiivistys. Näin sivustolta saa nopean kuvan deittisivutarjonnasta ja näistä on helppo valita itselleen sopiva. Valitusta sivusta voi lisäksi myös selata netistä käyttökokemuksia.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun