Etsitkö deittiä? Tähän aikaan päivästä tärppää todennäköisimmin

Etsitkö deittiä? Tähän aikaan päivästä tärppää todennäköisimmin

Tinderin ja muiden deittipalveluiden käyttö on todella riippuvaista ajasta: monikaan ei käytä työaikaansa deitti-ilmoitusten selailuun ja Tinderissä hengailuun. Työpäivän jälkeen alkaa kuitenkin kuhina kasvaa...

Tutkimusfrima Nielsen selvitti ajankohdan, jolloin Tinderiä ja muita treffipalveluja käytetään aktiivisimmin. Tutkimuksessa selvisi, että Tinderin käyttäjät olivat aktiivisimpia kello 21 aikaan illasta. Siis arkipäivinä.

Tinderin käyttäjät ovat ahkeria ja tunnollisia työntekijöitä, sillä he eivät eksy päivällä juurikaan palveluun. Aktiivisuus alkoi kohota illalla klo 18 aikoihin ja nousi aina iltayhdeksään saakka. Sen jälkeen aktiivisuus laski niin, että kahdelta yöllä vain prosentti käyttäjistä oli läsnä.

Tutkimuksessa Tinderin käyttöä verrattiin vastaavanlaisen treffipalvelun OKCupidin käyttöön. OKcupidin käyttäjät käyttivät palvelua useammin päiväsaikaan, kuten 8-10 välillä, mutta 10 jälkeen aamupäivällä molemmissa palveluissa oli todella hiljaista.

Molemmat deittipalvelut perustuvat online-treffaamiseen. Perinteisillä deittisivustoilla taas ei ole niin paljoa väliä mihin aikaan päivästä palvelua käytät, koska palvelussa lähetellään ikään kuin sähköposteja, jotka luetaan sitten kun on aikaa. Todennäköisesti näilläkin deittisivustoilla on vilkkaista kuitenkin viikolla illalla sekä viikonloppuisin, ei suinkaan päivällä työaikaan.

Varmimmin matcheja tulee siis iltaisin, joten koko päivää ei välttämättä kannata roikkua palvelussa, kunhan sen avaa illaksi.

Lähde: Cosmpolitan


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun