Kuinka löytää tositarkoituksella olevan deitin?

Kuinka löytää tositarkoituksella olevan deitin?

Vuosien deittailu alkaa jossain vaiheessa väistämättä kyllästyttää, mikäli mitään vakavampaa ei kaikista treffeistä huolimatta löydy. Oikeastaan suuri osa deiteistä voi olla hukkaan heitettyä aikaa, sinun pitä vain oppia tunnistamaan heidät. Kun tiedostat muutaman tärkeän asian, vakavissaan olevan kumppanin löytäminen on paljon helpompaa!

Vielä ei kannata heittää kirvestä kaivoon, vaan sinun kannattaa jatkaa deittailua. Ei kuitenkaan kenen tahansa kanssa, vaan tunnista jo netistä sellaiset deitit, jotka ovat hyvin todennäköisesti sinulle turha retki.

1. Älä mene asioiden edelle

Jos alat ensimmäisillä treffeillä löpistä kahta lasta, koiraa, citymaasturia ja omakotitaloa koskevista haaveistasi, saatat hetkessä karkottaa miehen, joka saattaisi todellisuudessa olla hyvinkin potentiaalinen tyyppi toteuttamaan kyseiset unelmasi. Ajoitus on kuitenkin tärkeä myös unelmien jakamisessa

2. Unohda hurmaavat gigolot

Totta, exäsi, joka todella vei jalat altasi ja tuntuu välillä vievän edelleen, voisi olla elämäsi mies. Mutta hän ei halua sitoutua ja hyppii sängystä sänkyyn, joten unohda hänet. Vai haluatko jäädä odottamaan hänen aikuistumistaa kymmeneksi vuodesti tai jopa pidemmäksi aikaa? Jätä suosiolla väliin naistenmiehet ja gigolot, jotka haluavat tyydyttää sinut sängyssä mutta mitenkään muuten ei. Heidän kanssaan et tule saamaan vakavaa suhdetta vaikka mitä itse uhraisit.

3. Älä vaadi täydellisyyttä

Heitä heti pois ajatukset, että "en halua insinöörimiestä" tai muut vastaavat ulkoiset vaatimukset, sillä niillä paitsi rajaat melkoisesti mahdollisuuksia ja kaiken lisäksi asetat itsesi muiden yläpuolelle. Keskity sen sijaan persoonaan ja ota sekin tosiseikka huomioon, että kukaan ei ole täydellinen, et edes sinä itse. Jopa sinussa voi olla ärsyttäviä piirteitä ja ominaisuuksia, joilla ei kuitenkaan ole loppujen lopuksi mitään merkitystä. Sillä on merkitystä, että on avoin toisen persoonalle ja pistää itsensä täysillä peliin.

4. Anna toinenkin mahdollisuus

Ensimmäiset treffit ovat aina stressaava tilanne, jossa kaikki eivät välttämättä ole parhaimmillaan tai varsinkaan omimmillaan. Mikäli deitistäsi tuntuu siltä, että hän haluaa tavata uudelleen, annan hänelle mahdollisuus, vaikka hän olisi mielestäsi mokannut ensimmäisillä treffeillä. Koskaan ei tiedä mitä toinen mahdollisuus tuo tullessaan.

5. Deittaile rohkeasti

Et ole ennenkään löytänyt ketään kotona maaten, etkä tule nytkään saamaan. Uusia ihmisiä tavatakseen on yksinkertaisesti lähdettävä ihmisten ilmoille ja kenties bongattava uusia deittejä deittisivustoilta netistä. Pidä haku päällä.

6. Unohda ryppyotsaisuus

Vaikka olisit hakenut vakavissasi kumppania kymmenen vuotta tai enemmän, yritä välttää epätoivoon ja synkkyyteen vaipumista! Uusien ihmisten on paljon helpompi lähestyä avointa, valoisakatseista ja positiivista ihmistä kuin masentuneen näköistä ja synkkää. Ota deittailu aina hauskanpidon kannalta! Ja pidä hauskaa treffeillä!

 

 


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun