Miten olisi pikadeitti kissojen seurassa?

Miten olisi pikadeitti kissojen seurassa?

Pikadeittailu eli speed dating on nostanut selvästi viime aikoina suosiotaan, samoin kuin kaikki muutkin sinkuille suunnitellut palvelut. Nyt uudenlaista pikadeittailua tarjoaa Helsingin kissakahvila, jossa kissat auttavat sinkkuja rentoutumaan ja avautumaan.

Pikadeittailu on uusi ilmiö nettideittailun rinnalla: siinä deittaillaan pikaisesti kasvotuste, tutustutaan tilaisuudessa viidessä minuutissa. Samalla tavalla kuin nettideittailussakin, ensivaikutelmalla on valtava merkitys. Pikadeittejä järjestetäänkin jo useissa Etelä-Suomen kaupungeissa.

Nyt uudenlaista pikadeittailua tarjoaa Helsingin Kissakahvila, joka avattiin viime kesänä. Kissakahvilassa voi hoitaa kahvilan kuutta kissaa, nauttia kahvia, leivoksia ja pientä suolaista erittäin kotoisissa tunnelmissa. Kissakahvilassa nimittäin riisutaan kengät ja takki ovensuuhun ja ollaan kuten kotona.

- Kissat toimivat todella hyvinä jäänrikkojina: on hauska nähdä, kuinka toisilleen oudot ihmiset uskaltautuvat juttelemaan toisilleen kissoista ja hassuttelemaan niiden kanssa, kertoo Kissakahvilan pitäjä Pasi Nikkinen Nyt-liitteen haastattelussa.

Kissakahvilan ensimmäiset pikadeitit ovat tänään. Tarkoitus on järjestää pikadeittejä huhtikuun loppuun saakka, mikäli asiakkaita riittää. Pikadeittejä järjestetään yli ja alle 30-vuotiaille sekä erikseen sateenkaarimiehille ja -naisille. Ilta maksaa 28 euroa, ja hintaan kuuluu kahvilan pienet syömiset. Normaalisti kahvilassa peritään 5 euron kissanhoitopalkkio.

Katso Kissakahvilan pikadeiteistä lisää netistä.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun