Nainen, näin tehostat deittailua

Nainen, näin tehostat deittailua

Nettideittailussa on välillä erittäin vaikea erottua edukseen, mutta on jotain mitä nainen voi tehdä erottuakseen: aloitteen! Tutkimusten mukaan aloitteen tekevä nainen löytää todennäköisemmin itseään kiinnostavan tyypin deittipalvelusta.

Tutkimusten mukaan miehet tekevät deittipalveluissa 3,5 kertaa useammin aloitteen kuin nainen. Tästä seuraa se, että naiset saavat todella paljon epäkiinnostavaa postia.

Deittisivusto OkCupidin tekemän raportin mukaan itse aloitteen tekevät naiset juttelevat deittipalvelussa useammin kiinnostavampien ja viehättävämpien miesten kanssa. Naiset, jotka odottavat miesten aloitetta taas joutuvat tyytymään useammin sellaisen miehen seuraan, joka ei heitä kiinnosta.

OkCupidilta arvellaan tämän johtuvan siitä, että ihmiset pitävät yleensä odotuksia melko korkealla ja etenkin miehet laittavat viestejä itseään selvästi viehättävämmille naisille. Jos siis nainen odottaa miehen aloitetta, hän todennäköisemmin saa viestejä itseään vähemmän viehättäviltä miehiltä, kun samaan aikaan aloitteen tekevät naiset nappaavat deittisivuston viehättävimmät miehet.

Naisen kannattaa muutenkin olla aktiivinen deittisivustoilla, sillä nainen saa 2,5 kertaa todennäköisemmin vastauksen kuin miehet. Naiset myös päätyvät paljon todennäköisemmin treffeille nettideittailun perusteella: jopa 30 prosenttia naisen aloittamista nettideiteistä päätyi treffeille, kun sama luku oli miesten kohdalla vain 12 prosenttia.

Naisen kannattaa siis ehdottomasti lopettaa turha kursailu ja laittaa rohkeasti yhteydenottoja aina kun kiinnostava mies osuu kohdalle!


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun