Diettisivusto selvitti: Näitä asioita sinkkumiehet arvostavat kumppanissa

Diettisivusto selvitti: Näitä asioita sinkkumiehet arvostavat kumppanissa

Ulkonäkö ei olekaan tärkein ominaisuus, jota sinkkumiehet arvostavat naisessa. Suuren sinkkukyselyn mukaan myös miehet hakevat kumppanista ja parisuhteesta paljon pysyvämpiä arvoja asioita kuin ulkonäkö!

Deittisivusto Match.comin vuonna 2013 teettämän sinkkukyselyn mukaan kumppanissa ja parisuhteessa tärkeimmät asiat ovat miehelle oikeastaan juuri samat kuin naiselle. Kyselyyn vastasi 5000 amerikkalaista sinkkumiestä.

Kyselyyn vastanneista jopa 98 prosenttia haluaa ennen kaikkea naisen, joka kunnioittaa miestään. 97 prosentille ole todella tärkeää, että kumppaniin voi luottaa ja hänen kanssaan voi keskustella ja puhua vaikeista asioista. 95 prosenttia sinkkumiehistä toivoi tulevalta kumppaniltaan taitoa kertoa omista tarpeistaan, haluistaan ja tunteistaan, ja 91 prosenttia toivoi naiseltaan huumorintajua ja liekkimielisyyttä, jolla saa miehensä nauramaan.

Viehättävyyttä ja ulkonäköä piti tärkeänä 87 prosenttia miehistä. Tämä on myös suuri prosentti, mutta merkittävää on, että ulkonäkö ei ole kuitenkaan lähellekään tärkein asia, mitä odotetaan tulevalta kumppanilta. Viehätysvoima naisessa on tärkeää miehille, mutta silti pintaa syvemmällä olevat asiat ovat sinkkumiehille tärkeämpiä asioita.

Kyselyn teettäjä deittisivusto Match.com on lienee maailman laajin netissä toimiva perinteinen deittisivusto, jossa eri-ikäiset sinkut tapaavat toisiaan. Jää vain arvailujen varaan, olisiko kyselyn tulos toinen, mikäli se tehtäisiin deittisivuston ulkopuolisille sinkkumiehille ja esimerkiksi Tinder-deittipalvelun käyttäjille. Tinderiä kun on arvosteltu sen äärimmäisestä ulkonäkökeskeisyydestä.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun