Älä kysy tätä deitiltä ensitreffeillä

Älä kysy tätä deitiltä ensitreffeillä

Ensimmäiset treffit deitin kanssa ovat todella hienovarainen ja arka paikka, siksi ulkoiseen olemukseen ja puheisiin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Ihminen rakentaa alitajuisesti toisesta kuvan ensimmäisten sekuntien ja minuuttien perusteella. Myös ensimmäisten parin tunnin puheet ja jutustelut ovat äärimmäisen tärkeitä.

 

Ensitreffit kiinnostavan nettideitin kanssa jännittävät valtavasti, ketä tahansa, eikä se ole lainkaan ihme! Tekeehän ihminen tutkitustikin vahvat päätelmänsä toisesta ihmisestä ensimmäisten 20 sekunnin perusteella. Parin ensimmäisen tunnin aikana sanotut sanat ovat äärimmäisen tärkeitä. Älä siis anna itsesi lörpötelä hermostuksissa mitä tahansa!

 

Kiinnitä ulkomuotoosi erityistä huomiota: mitä värejä laitat päällesi, minkä tyyliset vaatteet, meikkaatko vähän vai paljon... Harkitse kaikki tarkkaan, sillä pienillä yksityiskohdilla on väliä. Myös puheissa. Tutkitusti nainen, joka tekee aloitteen ja on aktiivinen, tekee miehiin suuren vaikutuksen. Parhaan vaikutelman voit kuitenkin antaa itsestäsi olemalla aidosti kiinnostunut toisesta ja näyttämällä sen rohkeasti.

 

Kysele siis kaikkea. Ole kiinnostunut deittisi harrastuksista, taustasta, kotipaikkakunnasta, ystävistä, eläimistä, kiinnostuksenkohteista.... Anna tilanteen viedä ja luota vaistoosi. Ensimmäisten treffien tarkoitus on saada deitistä kokonaiskuva ja fiilis, millainen tyyppi on ihmisiään.

 

Yksi asia, jota sinun ei kuitenkaan kannata ensimmäisillä treffeillä kysyä on työ, mitä deitti tekee työkseen. Asiantuntijoiden mukaan työstä tivaaminen voi antaa nimittäin sellaisen kuvan, että yrität saada käsitystä tyypin urasta ja tulotasosta. Siksi työstä kysyminen kannattaa jättää ensimmäisten treffien jälkeiseen aikaan. Ellei sitten toinen kysy asiaa sinulta ja juttu muuten ajaudu tilanteeseen.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun