Eikö deitti kiinnosta? Ole rehellinen treffikumppanillesi

Eikö deitti kiinnosta? Ole rehellinen treffikumppanillesi

Eikö uusi deitti enää kiinnosta ensimmäisten ja muutamien treffien jälkeen? Ja mietit, kuinka saisit deitin karistettua kannoiltasi mahdollisimman siististi ja vähin vaivoin? Huomaat että häntä kiinnostaa selvästi, ja pohdit jo valkoisia valheita tilanteesta selvitäksesi? Lopeta pohdinta saman tien ja unohda valheet, sillä deittisi on ansainnut rehellisyytesi!

 

Paljon deittaileva kohtaa väistämättä jossain vaiheessa tilanteen, jossa toinen on kiinnostunut jatkamaan, mutta toisen kiinnostus jostain syystä lopahtaa joko heti alkuun tai aivan pian. Tilanne on kiusallinen ja haastava, eikä siitä useinkaan selvitä ilman kyyneliä ja särkyneitä sydämiä. Toisaalta, onko tarkoituskaan? Deittailussa ja rakastumisessa ylipäätään  on aina olemassa riski tulla jätetyksi ja haavoitetuksi.

 

Tällaisessa tilanteessa on yksi ainoa tapa selvittää asia: totuuden puhuminen. On ehdottomasti sen osapuolen vastuulla, jota deittailu ei enää kiinnosta, kertoa rehellisesti tilanne, eikä jäädä roikkumaan epäkiinnostavaan suhteeseen ainoastaan siinä luulossa, että ei raaski kertoa toiselle. Rehellisyys tässä tilanteessa on vastuun kantamista paitsi itsensä, omista tunteista, myös toisen hyvinvoinnista. Jos siis ole kyseisessä tilanteessa, istu deittisi kanssa ala ja puhu suusi rohkeasti puhtaaksi.

 

Rohkeasti ja rehellisesti puhuminen tarkoittaa nimenomaan sitä, eli omista tunteista ja tilanteesta kertomista ilman että siirtää syytä toisen niskoille. Se ei tarkoita ilkeyttä, ylimielisyyttä, sääliä tai halveksuntaa vaan kunnioitusta toisen ja omia tunteita kohtaan. Kun kerrot omista väljähtäneistä tunteistasi, luota, että deittisi selviää oman pettymyksensä kanssa, sinun ei tarvitse hänen pettymystään kantaa. Salli hänen olla pettynyt, vihainen ja suuttunut, hänellä on oikeus tunteisiinsa, samoin kuin on sinullakin. Myös hän saa olla rehellinen tunteistaan.

 

Rehellisyyden ansiosta kummamkaan ei tarvitse jäädä roikkumaan ja odottamaan tyhjien lupausten (valkoisten valheiden) toteutumista, vaan molemmat ovat vapaita jatkamaan deittailua löytääkseen sellaisen suhteen, jossa molemmat osapuolet syttyvät!


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun