Mistä tiedät että deittisi on tosissaan? Kuusi vinkkiä

Mistä tiedät että deittisi on tosissaan? Kuusi vinkkiä

Joskus asiat loksahtavat paikoilleen heti, toisinaan epävarmuus kalvaa pitkän aikaa. Jos epäilet deittikumppanisi aikomuksia, on olemassa kuusi selvää merkkiä, joista voit varmistua hänen olevan tosissaan. Mikäli tunnistat tuoreessa suhteessasi edes joitakin näistä piirteistä, hän on todennäköisesti erittäin tosissaan sinun suhteesi.

 

Mikäli taas suhteessanne ei ole mitään seuraavista kohdista, vaikka olette hengailleet yhdessä jo jonkin aikaa, teille ei todennäköisesti tule olemaan edessänne yhteistä tulevaisuutta. Elite Daily nettilehti kysyi deittiasiantuntija James Preeceltä seuraavat vinkit:

1. Olet ykkönen kaikissa menoissa

Hän näkee vuoksesi vaivaa ja prioirisoi sinut menoissaan ja tekemisissään tärkeimmäksi. On jo erittäin selkeä merkki, että hän viettää kanssasi illan mieluummin kuin hengailisi hyvien ystäviensä kanssa entiseen malliin. Hän on valmis laittaamaan aikaa ja rhaa esimerkiksi jotta pelkästään pääsisi viettämään aikaa kanssasi.

Toisaalta liian innokas sitoutuminen ja liian tiivis oleminen voi myös olla merkki ripustautumisesta, mikä ei ole tervettä suhteen kannalta.

2. Hän on luovuttanut sinulle kotinsa avaimet

Avaimien luovutus on todella tärkeä etappi suhteen vakavuutta ajatellen. Vaikka tilanne olisi kevyen oloinen, avaimien luovutuksella on todella suuri symbolinen merkitys. Se on selkeä kutsu tulemaan osaksi toisen elämää.

3. Hän yllättää huomioinnillaan

Hän muistaa pienetkin seikat, jotka olet jossain sivulauseessa maininnut, kuten lempijälkiruokasi tai sen mihin haaveilit lapsena matkustavasi. Tämä osoittaa, että hän arvostaa sinua ja todella kuuntelee ja on kiinnostunut mistä sinä puhut.

4. Hän puhuu meistä

Kuinka hän puhuu sinusta ystävilleen ja perheelleen? Kun kuulet hänen puhuvan meistä, on se todella selkeä merkki siitä, että hän haluaa satsata parisuhteeseenne ja pitää sitä tärkeänä.

5. Hän ei pelaa pelejä kanssasi

Hän kunnioittaa sinua niin paljon ja ottaa sinut niin tosissaan, ettei hän missään nimessä alennu leikkimään sinun tunteillasi esimerkiksi pyrkimällä saamaan sinua mustasukkaiseksi tai muilla tavoin. Hän on rehellinen ja avoin sinulle eikä pelkää osoittaa sinulle tunteitaan ja näyttää sitä, että on sinun suhteesi vakavissaan.

6. Hän puhuu yhteisestä tulevaisuudesta

Yksi ehdottomasti selkein ja ilmiselvin merkki toisen sitoutumisen asteesta on se, kun hän puhuu avoimesti yhteisestä tulevaisuudestanne. Hän ei pelkää katsoa kauas tulevaisuuteen, siihen, mihin tämä kaikki saattaa johtaa.

 

Tämä lista on tärkeä tiedostaa siinäkin tapauksessa, jos itse et halua sitoutua suhteeseen ja ole valmis ajattelemaan sitä pidemmälle. Mikäli deittikumppanisi on tosissaan ja hän toimii ja puhuu kuten edellisessä listassa kuvataan, mutta itse et sitä tee, on tärkeää tiedostaa tämä ristiriita. Ole rehellinen itsellesi ja toiselle ja puhu avoimesti myös omista tunteistasi ja siitä, jos et ole valmis sitoutumaan kuten deittisi selvästi on.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun