Näistä aiheista ei missään nimessä kannata puhua ensitreffeillä!

Näistä aiheista ei missään nimessä kannata puhua ensitreffeillä!

Voiko kuvitella jännittävämpää tilannetta kuin ensitreffit nettideitin kanssa? Tilanne hikoiluttaa kenen tahansa kämmeniä ja saa puhumaan hallitsemattomasti. Puhettaan kannattaa kuitenkin kontrolloida, sillä tietyillä puheenaiheilla tulet helposti karkoittaneeksi potentiaalisen deitin.

 

Mitkä sitten ovat näitä kiellettyjä puheenaiheita? Tätä selvitti nettideittisivusto Happn nettikyselyssään, johon vastasi 4000 deittipalvelun käyttäjää. Samalla deittisivusto kysyi, kumpi maksaa ravintolalaskun ensimmäisillä treffeillä. Kysylyn tulos kertoo yllättäen modernistuneesta porukasta: naisista puolet oli laskun jakamisen kannalla, miehistä puolet taas oli valmis maksamaan laskun vain siksi, että oli mies.

Ne puheenaiheet sitten. Ne ovat tässä huonommuusjärjestyksessä:

 

1. Aiemmat suhteet

2. Raha-asiat

3. Uskonto

4. Politiikka

5. Urheilu

6. Seksi

7. Nettideittailu

8. Kotieläimet

9. Työ

10. Rakkaus

11. Perhe

12. Unelmat

13. TV-sarjat ja elokuvat

 

Pahin mahdollinen puheenaihe on siis aiemmat suhteet, jota puolet vastaajista piti kaikkein epäkiinnostavimpana puheenaiheena. Rahaa taas piti epäkiinnostavimpana kolmannes vastaajista. Myös uskonto, politiikka ja urheilu olivat aiheita, joita todella moni suosittelee välteltäväksi ensimmäisillä treffeillä. Nämä aiheet lienee sallittuja myöhemmin, mutta ensimmäisellä kohtaamisella nämä voivat olla liian arkoja aiheita.

 

Mistä sitten ensitreffeillä kannattaisi puhua? Kyselyn mukaan omista haaveista ja unelmista, elokuvista tai muista kivoista harrastuksista sekä yksin tai ystävien kanssa tehdyistä mukavista asioista. Eli toisin sanoen puheenaiheet on syytä pitää todella kevyinä ja helppoina, kivoina ja hauskoina. Silti on tärkeää myös muistaa olla oma itsensä. Jos et ole kevyt ja hauska, älä teeskentele sellaista kuitenkaan. Teeskentely on varmasti pahempi kuin yksikään noista "kielletyistä" puheenaiheista!


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun