Ensitreffeillä sänkyyn? Tässä tapauksessa kyllä

Ensitreffeillä sänkyyn? Tässä tapauksessa kyllä

Ensitreffit ovat aina äärimmäisen jännittävä ja kihelmöivä tilanne, johon ei oikeastaan voi edes valmistautua. Silti mielessä pyörii kysymyksiä: entä jos tyyppi viehätä? Entä jos hän vie jalat alta? Onko järkeä harrastaa seksiä ensimmäisillä treffeillä? Tuleeko tilannetta suudella tai halata edes? Mitä jos tyyppi on ihan kauhea eikä vastaa netissä saatua kuvaa?

 

Hermostuneisuus kuuluu asiaan ja sitä tuskin monikaan voi välttää ennen ensimmäisiä treffejä netistä tutun deitin kanssa. Tilanne tuntuu sitä jännittävämmältä ja haastavammalta, mitä kiinnostavammalta deitti on vaikuttanut netissä, koska sitä enemmän tapaamiseen liittyy odotuksia.

 

Jännitys on tärkeää tiedostaa ja hyväksyä, sillä kieltämällä ja reipasta esittämällä lataat jännitystä turhaan kroppaan. Hyväksymällä kaikki kysymykset ja tuntemukset suurin osa niistä häviää. Voit lisäksi purkaa stressiä puhumalla tai purkamalla sitä fyysisesti esimerkiksi rankalla treenillä, laulamalla, karjumalla tai mikä vain tuntuu luontevalta.

 

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu psykologi Tony Dunderfelt antaa Voice.fi haastattelussa vinkkejä ensitreffeille. Hän haluaa kannustaa etenkin ujoja miehiä näyttämään kiinnostuksensa rohkeasti, sillä vaikka kuinka nolottaisi, näytetty kiinnostus on se liima, joka pitää kiinni vastaisuudessakin. Viimeistään kolmansilla treffeillä olisi hyvä osoittaa selvästi fyysistä kiinnostusta.

 

Dunderfeltin mukaan seksiä voi silti olla jo ensimmäisilläkin treffeillä silloin, kun tilanne siihen luonnollisesti vie. Näihin ei ole olemassa mitään sääntöjä, kannattaa vain olla hereillä tilanteessa, edetä ja olla spontaanisti avoin mahdollisuuksille, mutta samalla kuulostella omia tunteita. Jos itseä hitusenkaan jännittää ja arveluttaa seksi ensimmäisillä treffeillä, siihen ei reippauden takia kannata ryhtyä.

 

Dunderfeltin selkeä viesti kuitenkin on, että ei kannata missään nimessä pitää kipinää, halua, intoa ja kiinnostusta vakan alla! Sitä ei tarvitse tyrkyttää, mutta se kannattaa avoimesti näyttää jopa ensimmäisillä treffeillä!

 


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun