Tässä ovat yleisimmät valheet deiteillä! Oletko sortunut itse samaan?

Tässä ovat yleisimmät valheet deiteillä! Oletko sortunut itse samaan?

Etenkin ensimmäiset deitit ovat emotionaalisesti ja kongnitiivisesti haastavia tilanteita. Mitä kertoa itsestään ja miten? Mitä jättää kertomatta, että toinen ei säikähdä ja jumiutu omiin ennakkoluuloihinsa?

 

Yleisesti ottaen totuus on aina kaikista vaihtoehdoista paras, koska sillä on taipumus joka tapauksessa paljastua jossain vaiheessa. Myös deiteillä aivan uppo-oudon kanssa on paras puhua totta, mutta ei toki ole kenenkään etu laverrella ensitreffeillä koko elämänhistoriansa. Ekoilla treffeillä on tarkoitus antaa itsestään viehättävä kuva, tarjoilla kaikki parhaat puolensa tarjottimella ja vasta myöhemmin on niiden ei niin kivojen puolten näyttämisen vuoro.

 

On kuitenkin kestovalheita, joita mielellään ladellaan ensitreffeillä, ehkä juuri ennakkoluulojen ja leimaantumisen pelossa. Popsugar listasi naisten yleisimmät valheet.

1. Eron aiheuttama suru

Jos nainen on eronnut vastikään, hän todennäköisesti vähättelee eron aiheuttamaan surua. Hän pienentelee tunnemyrskyä, jonka ero ja sen jälkeinen aika on aiheuttanut ja saattaa aiheuttaa edelleen.

2. Liikunnan määrä

Liikunta ja itsestään huolta pitäminen on yhteiskunnassamme tärkeässä arvossa ja roolissa. Moni nainen arvioi liikunnan määrää yläkanttiin, etenkin ensitrreffeillä, joilla halutaan antaa fiksu, jämpti ja aikuinen kuva itsestään.

3. Deittien määrä

Tässä on kahta linjaa: mikäli haluaa esittää vaikeasti tavoiteltavaa, nainen saattaa arvioida deittailuja yläkanttiin. Jos taas pelkää jakorasion mainetta, vähättelee deittailuaan. Tämä on myös puheenaihe, joka todennäköisesti tulee väistämättä eteen jossain vaiheessa jopa ensimmäisiä treffejä.

4. Ulkomaanmatkat

Reissut ovat loistava ensitreffien puheenaihe, sillä se on kiva, neutraali ja viihdyttävä. Siinäkin voi silti vetää yli ja kuvailla reissunsa pidemmiksi, ihanammiksi ja hurjemmiksi ihan vain tehdäkseen toiseen vahvemman vaikutelman.

5. Vanhemman puuttuminen elämästä

Joskus vanhempien kanssa sukset on niin ristissä, että se puuttuu elämästä kokonaan. Etäisyyden takana voi olla niin kipeitä asioita, että todennäköisesti asiasta ei haluta puhua ollenkaan tai jos asia tulee jotenkin ilmi, sitä selitellään jollain tekosyyllä. Tämä on ok, sillä deiteillä ei tarvitse avata itseään kokonaan. Asia tulee kyllä suhteessa esille ja käsittelyyn, mikäli suhde syvenee.

6. Valkoinen valhe päästä pois treffeiltä

Mikäli on deittaillut yhtään enempää, tämä tilanne on erittäin todennököisesti ollut elämässäsi! Eteen tulee väistämättä tilanne, jossa deitti ei vastaa alkuunkaan mielikuvaasi ja osoittautuu äärimmäisen tylsäksi tai jopa epämiellyttäväksi, ja haluat päästä vain siististi liukenemaan paikalta. Harvalla on pokkaa sanoa suoraan ja rehellisesti miksi poistuu paikalta, siksi valkoinen valhe tilanteesta pääsemiseksi on varmasti yleisin treffeillä sanottu valhe!

7. Itsevarmuus

Nainen todennäköisesti esittää varmempaa kuin onkaan, sillä harvan itsetunto ja itseluottamus ovat niin hyvissä kantimissa kuin ensitapaamisella vaikuttaa. Vahva itsensä kantava nainen on kuitenkin miesten mielestä viehättävämpi kuin epävarma hiirulainen, siksi monilla naisilla on kiusaus esittää vahvempaa kuin onkaan.

8. Traumaattinen kokemus

Ensimmäisillä treffeillä vaikeat kokemukset harvoin tulevat puheeksi, joten sinänsä ei ole valehtelemista, jos ei kerro vaikka läheisensä kuolemasta, lapsuuden traumastaan tai omasta henkisestä sairastamisestaan vuosien takaa. Joskus kuitenkin voi tulla tilanne, jossa tämä tulisi esille heti aluksi, ja tällöin monen tekee mieli valehdella ja lievennellä asiaa.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun