12/2023

Nautitko alkoholia treffeillä? Älä ota tämän enempää

Miten käyttää alkoholia treffeillä oikein? Saatat yllättyä tämän tutkimuksen tuloksista! Katso, millainen määrä alkoholia on sopiva treffeillä ja vältä tulevat farssit!

Nautitko alkoholia treffeillä? Älä ota tämän enempää
Alkoholin nauttiminen treffeillä ei aina ole viisasta monista eri syistä. Sen kanssa on syytä olla tarkkana, sillä sitä ei tarvitse nauttia paljoakaan karkottaakseen deitin jo ensimmäisillä treffeillä.

Nyt on saatu tutkimustulos, jonka mukaan sopivasti alkoholia nauttimalla voi hieman auttaa asiaa treffeillä!

Millainen määrä on sitten sopiva nauttia alkoholia?

LiveScience -lehti kertoo tuoreesta tutkimuksesta, jonka mukaan yksi lasillinen viiniä saa ihmisen näyttämään viehättävämmältä. Mutta vain yksi, sillä tutkimuksen mukaan jo toisen lasin jälkeen viehättävyys alkoi karista.

Viehättävyyden kannalta treffeillä olisi todella tärkeää olla ottamatta alkoholia ollenkaan, mikäli se ei pysy siinä yhdessä lasillisessa! 

Itse tutkimuksesta:

Tutkimus tehtiin Bristolin yliopistossa, jossa 40 vapaaehtoista oppilasta suostui ottamaan alkoholia tutkimusmielessä. Oppilaat ottivat ensin yhden lasillisen ja sitten toisen. Jokaisesta osallistujasta otettiin mahdollisimman neutraalit kuvat ennen juomista sekä yhden ja kahden viinilasillisten jälkeen. Kuvat näytettiin toisille vapaaehtoisille, jotka arvioivat kuvissa olevien henkilöiden viehättävyyttä.

''Yhden lasillisen juonutta pidettiin viehättävämpänä.''

Arvioivat osallistujat katsoivat aina kahta kuvaa rinnakkain. Yhden lasillisen juonutta pidettiin viehättävämpänä kuin henkilöä, joka ei ollut nauttinut alkoholia ollenkaan. Kaksi lasillista puolestaan oli liikaa, sillä täysin raitis näytti viehättävämmältä kuin kaksi lasia ottanut. Tämän tutkimuksen perusteella kuvat kertovat paljon ihmisestä. Oletko miettinyt, millaisia kuvia kannattaisi käyttää deittisivustoilla? Katso täältä tuore tutkimus aiheesta.

Nainen kiharilla ja värjätyillä hiuksilla

Miksi yhden lasin juonutta pidettiin viehättävämpänä?😮

Tutkijat arvelevat, että viehättävyys voi johtua siitä, että lasillinen viiniä nostattaa poskille tervettä punaisuutta ja rentouttaa lihaksia. Yhden lasin ottanut antaa siis pehmeämmän ja rennomman vaikutelman kuin henkilö, joka ei ole ottanut ollenkaan.

Tutkimuksesta voi vetää tärkeitä johtopäätöksiä, kuinka kannattaa varautua tärkeille ensitreffeille kiinnostavan deitin kanssa. Järjestä treffit niin, että voitte nauttia illan aikana yhdet lasilliset viiniä. Pidä kuitenkin huoli, että määrä pysyy siinä yhdessä, jotta optimoit viehättävyytesi treffeillä!

Katso juuri sinulle sopiva deittipalvelu ja aloita nettideittailu jo tänään!

{{top3rivit="/components"}}

{{flirttailu="/components3"}}

{{seksi="/components6"}}