12/2023

Nettideittailu - onko siitä hyötyä?

Tiesitkö, että deittailusta on terveyshyötyjä. Katso 6 positiivista asiaa deittailusta.

Nettideittailu - onko siitä hyötyä?

Nettideittailun hyötyjä

Pariskunta ottamassa kuvaa itsestään

Onko deittailusta hyötyä esimerkiksi ihmisen terveydelle? Kannattaako sinkun aktiivisesti deittailla esimerkiksi netissä vai jäädä odottelemaan josko se oikea tulisi luokse?

Rakastaminen ja rakastettuna oleminen ovat hyväksi terveydelle ja erityisesti sydämelle, sillä se lievittää stressiä, masennusta ja ahdistusta. Nettideittailu mahdollistaa myös tämän!

Deittisivut.fi listasi nettideittailun mahdolliset hyödyt ja terveysvaikutukset:

Yksinäinen nainen katsoo ikkunasta ulos

1. Yksinäisyys tappaa:

Yksinäiset ihmiset kuolevat keskimääräistä aikaisemmin. Deittailemalla on mahdollisuus välttää yksinäisyyttä ja vaikka sitä oikeaa ei heti löytyisikään, nettiseurakin voi lievittää yksinäisyyden tunnetta.

Mies katsoo maisemia vuorien päällä

2. Uusien ihmisten tapaaminen lievittää ennakkoluuloja:

Jos käperryt ylhäiseen yksinäisyyteesi etkä tapaa uusia tuttavuuksia, ennakkoluuloisuuden riski kasvaa. Ja ihmisen ennakkoluulot jos mitkä ovat suuri este uusiin ihmisiin tutustumiselle ja parisuhteelle. Tapaile siis deittejä, vaikka nämä eivät juuri siltä oikealta vaikuttaisikaan netissä! 

Mies ja nainen suutelemassa

3. Nettideittailusta saa piristystä ja jännitystä arkeen:

Nettideittien kanssa viestittely netissä voi antaa muuten tylsään arkeen piristysruiskeen, joka parhaimmillaan vaikuttaa yleiseen energisyyteesi.

Tämä tosin vaatii omaa aktiivisuuttasi, sillä täysillä deittisivustoilla saattaa helposti hukkua massaan niin, että kukaan ei huomaa sinua. Panosta erityisesti deittiprofiilin laatimiseen ja kuvaan: ne ovat sinun käyntikorttisi ja näyteikkunasi, joilla herätät sinua kiinnostavien ihmisten huomion! 

Hyvät ystävät yhdessä

4. Voit saada deittipalstoilta myös hyviä ystäviä:

Ota huomioon, että vaikka lupaavasta deittisuhteesta ei tulisi mitään, siitä voi kehkeytyä ystävyys. Ole deittisivuilla avoinna myös ystävyyssuhteille. Sitä paitsi näiden uusien ystävien kautta voit tutustua taas uusiin ihmisiin. Mistä tietää vaikka se oikea löytyisi uuden ystäväsi kaveripiiristä?

Nainen ja mies ihastuneena toisiinsa kauniissa maisemassa

5. Ihastuminen huumaa:

Jokainen joskus ihastunut tai rakastunut tietää, kuinka huumaava tunne se on. Tämä johtuu siitä, että rakastuminen saa aivoissamme aikaan hormonimyrskyn, joka on samankaltainen kuin huumausaineriippuvaisella. Olo on valtavan energinen ja aktiivinen, ajattelet vain häntä, öisinkin.

Vanhus nauttimassa parvekkeella säästä ja hymyilee

6. Rakkaus pitää sinut terveenä ja elät kauemmin:

Jos viimein löydät nettideittailun avulla elämäsi rakkauden, olet löytänyt oikean elämän eliksiirin, sillä rakkaus on hyväksi sydämelle ja mielelle. Sen eteen kannattaa siis nähdä vaivaa! Rakastaminen ja rakastettuna oleminen ovat hyväksi terveydelle ja erityisesti sydämelle, sillä se lievittää stressiä, masennusta ja ahdistusta.

Nämä turvalliset deittipalvelut voisivat kiinnostaa sinua:

{{flirttailu="/components3"}}

{{top3rivit="/components"}}