12/2023

Näin teet deitti-ilmoituksen

Näin teet deitti-ilmoituksen. Katso opastus aiheeseen.

Näin teet deitti-ilmoituksen

Deitti-ilmoituksen tekeminen

Deitti ilmoituksen tekeminen on kiistämättömästi tärkein osa nettideittailun aloittamisprosessissa. Se on verrattavissa henkilökohtaisen mainoksen tekemiseen, joka saa ihmiset päättämään tulisiko heidän ottaa sinuun yhteyttä vai ei. Mitä suurempi osuus profiliasi katsoneista ihmisistä yrittää ottaa sinuun yhteyttä, tai hyväksyy vaihtoehtoisesti kontaktiyrityksesi, sitä onnistuneemmin olet profiilisiluonut. Juuri tästä syystä huolellisuus on todella tärkeää, ja ilmoituksen tekoon tulisi käyttää enemmän kuin vain muutama minuutti. Ilmoituksen luomiseen kannattaa käyttää harkintakykyä ja luovuutta.

Deitti ilmoituksen tekeminen vaatii tekijältä luonnollisesti harkintaa ja tekijän kannattaakin miettiä mitä verkkodeittailulta itse asiassa on hakemassa. On hyvä miettiä mitä kriteereitä treffipalvelunsiuhteen on ja löytää täten itselleen sopivan deittipalvelu. Erilaisia seuranhakusivustoja on nykyisin internetissä mieletön määrä. Jos internetin seuranhakija ilmaisee omat tarpeensa ja hakukriteerinsa profiilissaan selkeästi, on muilla palvelun jäsenillä helpompaa selvittää, mikäli olet heille mahdollisesti soveltuva kumppani. Deitti-ilmoituksessa kannattaa ilmoittaa kuinka vakavaa suhdetta on hakemassa (pientä kivaa, yhden illan suhdetta tai tosi tarkoituksella). Myös ikä, sukupuoli ja seksuaalinen suuntautuminen on hyvä ilmoittaa omassa profiilissa. Näiden perusasioiden lisäksi deitti ilmoituksen tekeminen vaatii tarkempia tietoja, kuten sen haluaako koskaan lapsia tai pitääkö lemmikeistä. Selkeän ja hyvin suunnitellun profiilin luominen ei tee sen lukemisesta ainoastaan mielenkiintoistalukijoille, mutta se säästää myös aikaa kaikilta osapuolilta, sillä se ilmaisee selkeästi mitä olet etsimässä, ja samalla ilmaisee sen mitä et toivo vastapuolelta.

Kun deitti ilmoituksen tekeminen vasta alkuvaiheissa, tee lista halutuista ja ei-halutuista asioista. Listaa tärkeimmät kriteerit erikseen. Tärkeimmät kriteerit ovat sellaisia perustavia asioita toisessa, joita ilman et voisi kuvitella aloittavasi suhdetta kenenkään kanssa. Nämä yleensä liittyvät lasten hankintaan, uskonnolliseen vakaamukseen tai poliittiisiin mielipiteisiin. Esimerkiksi tupakoimattomuus voi olla monelle tärkeä kriteeri. Halutut luonteenpiirteet tai mielenkiinnonkohteet ovat nimensä mukaan sellaisia asioita joita haluaisit toisella henkilöllä olevan, mutta joita ilman voit myös elää. Ei-halutut asiat ovat asioita, joita et voi sietää, tai et muuten hyväksy. Onnistunut deitti ilmoituksen tekeminen sisältää yleensä siis jossain muodossa listan harrastuksistasi, kiinnostuksen kohteista ja asioista joista haluat nauttia toisen kanssa. Deitti-ilmoitus voi ilmaista myös elämän haaveistasi liityen töihin tai rakkauteen tai kaikkeen muuhun mahdolliseen.

Koska aluksi kommunikaatio verkon deittipalveluissa on anonyymia, koukuttavan ja yksilöllisen käyttäjänimen luominen tulisi myös olla korkealla prioriteettilistalla. Se toimii nimenäsi toisille siihen saakka kunnes mahdollisesti päätät paljastaa todellisen nimesi. Kannattaa siis valita jotain joka kuvailee sinua hyvin ja joka erottuu muiden käyttäjätunnusten joukosta. Sellaisista nimiä kuin “SexyLady1234” löytyy satoja. Nimen vieressä on tavallisesti paikka myös profiilikuvalle. Se on ehdottomasti toinen tärkeä kohta, missä deitti ilmoituksen tekeminen vaatii harkintaa. Sanotaan että silmät ovat ikkuna ihmisen sieluun. Jos tämä on totta, kuvaan tulisi suhtautua ikkunana mahdolliselle tulevalle kumppanille. Kaikki se tärkeä tieto miksi juuri sinä olet tapaamisen arvoinen pitää löytyä treffi-ilmoituksesta. Kuvallisen deitti ilmoituksen tekeminen kannattaa, sillä monet haluavat asettaa annetuille tiedoille kasvot ja kehon. Kuvalliset treffi-ilmoitukset saavat enemmän vastauksia kuin kuvattomat. Ladatun kuvan tulisi olla uusi ja rehellinen, esittäen sinut lähestyttävänä ja positiivisena ihmisenä.

Kun deitti ilmoituksen tekeminen on ajankohtaista, kannattaa kirjoittaa ideoita erilliselle paperille niin päässäsi pyörivät ajatukset järjestyvät paremmin. Kun olet luonut profiilin valitsemallesi sivustolle, tallenna se julkaisematta sitä kuitenkaan samana päivänä. Palaa profiilintietoihin uudestaan myöhemmin uuden nukutun yön jälkeen ja lue ja muokkaa tietoja, mikäli se on tarpeellista. On olemassa useita oppaita, joissa on hyödyllisiä neuvoja. Näiden neuvojen avulla deitti ilmoituksen tekeminen netissä helpottuu. Nyt kun verkossa tapahtuva deittailu on yleistynyt, ja se on merkittävä puheenaihe ihmisten keskuudessa, niin deitti ilmoituksen tekeminen on yhä tärkeämpi osa ihmisten sosiaalista kanssa käymistä ja sen oikean löytämistä.