12/2023

Deittisivusto selvitti: Näitä sinkkumiehet arvostavat suhteessa

Haluatko tietää mitä asioita sinkkumiehet arvostavat suhteissa? Listasimme tähän artikkeliin ne asiat, joita miehet arvostavat suhteessa. Luvut puhuvat puolestaan!

Deittisivusto selvitti: Näitä sinkkumiehet arvostavat suhteessa
Ulkonäkö ei olekaan tärkein ominaisuus, jota sinkkumiehet arvostavat naisessa.

Suuren sinkkukyselyn mukaan myös miehet hakevat kumppanista ja parisuhteesta paljon pysyvämpiä arvoja asioita kuin ulkonäkö!

Mies pussaa naista poskelle ja nainen hymyilee onnesta.

Näitä asioita sinkkumiehet arvostavat suhteessa

Deittisivusto Match.comin vuonna 2013 teettämän sinkkukyselyn mukaan kumppanissa ja parisuhteessa tärkeimmät asiat ovat miehelle oikeastaan juuri samat kuin naiselle. Kyselyyn vastasi 5000 amerikkalaista sinkkumiestä. Luvut puhuvat puolestaan - katso alta, mitä sinkkumiehet arvostavat suhteessa.

✅ Kyselyyn vastanneista jopa 98 prosenttia haluaa ennen kaikkea naisen, joka kunnioittaa miestään.
✅ 97 prosentille ole todella tärkeää, että kumppaniin voi luottaa ja hänen kanssaan voi keskustella ja puhua vaikeista asioista.
✅ 95 prosenttia sinkkumiehistä toivoi tulevalta kumppaniltaan taitoa kertoa omista tarpeistaan, haluistaan ja tunteistaan.
✅ 91 prosenttia toivoi naiseltaan huumorintajua ja liekkimielisyyttä, jolla saa miehensä nauramaan.
✅ 87 prosenttia miehistä piti viehättävyyttä ja ulkonäköä tärkeänä. Tämä on myös suuri prosentti, mutta merkittävää on, että ulkonäkö ei ole kuitenkaan lähellekään tärkein asia, mitä odotetaan tulevalta kumppanilta.
✅ Viehätysvoima naisessa on tärkeää miehille, mutta silti pintaa syvemmällä olevat asiat ovat sinkkumiehille tärkeämpiä asioita.

Kyselyn teettäjä deittisivusto Match.com on lienee maailman laajin netissä toimiva perinteinen deittisivusto, jossa eri-ikäiset sinkut tapaavat toisiaan. Jää vain arvailujen varaan, olisiko kyselyn tulos toinen, mikäli se tehtäisiin deittisivuston ulkopuolisille sinkkumiehille ja esimerkiksi Tinder-deittipalvelun käyttäjille. Tinderiä, kun on arvosteltu sen äärimmäisestä ulkonäkökeskeisyydestä.

Etsitkö sinulle sopivaa deittipalvelua? Kokeile näitä suosittuja deittipalveluita!

{{pitkaikainen="/components5"}}

{{seksi="/components6"}}