12/2023

Olisiko tässä keino löytää sopiva deitti helpommin?

Olisiko tässä keino löytää sopiva deitti helpommin? Helppo psykologinen persoonallisuustesti karsii huonot deitit pois ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää sopiva deitti helpommin! Katso tästä artikkelista, mistä on kyse.

Olisiko tässä keino löytää sopiva deitti helpommin?

Persoonallisuustestit ovat tuttuja psykologin vastaanotolta, työpaikoilta ja terveydenhuollosta. Mutta kuka olisi uskonut, että niitä voidaan käyttää myös helpottamaan sopivan deittikumppanin löytymistä?

Oletko ulospäinsuuntautunut ja spontaani, vai kenties looginen ja järjestelmällinen? Deittipalveluita käyttävät selvittävät yhä useammin luonteenpiirteensä ja laittavat testin tuloksen kaikkien näkyville deittiprofiiliinsa.

Persoonallisuustyypin avulla uskotaan sopivan deitin osuvan helpommin kohdalle.

persoonallisuustestejä on käytetty deittimaailmassa jo jonkin aikaa. Suomeen käytäntö on tullut vasta vaivihkaa. Persoonallisuustestejä on useita erilaisia, mutta pääasiassa käytetään Myers-Briggsin psykologista indikaattoria, joka jakaa luonteen 16 eri persoonallisuuden ominaisuuteen:

👉 Ulospäin suuntautunut – Sisäänpäin kääntynyt

👉 Käytännöllinen – Intuitiivinen

👉 Looginen – Tunteva

👉 Järjestelmällinen – Spontaani

Testin jälkeen testattava saa karkean arvion luonteestaan ja luonne on kuvattu kirjainlyhenteillä. Kun deittailija on tehnyt testin, kirjainyhdiste voidaan itse lisätä deittiprofiiliin ja aina tsekataan vastapuolen kirjainyhdistelmää, mikäli sellainen löytyy. Tyypillisesti kirjainyhdisteitä näkee deittipalveluissa, kuten Tinder, Match.com tai Eliittikumppanissa.

Mitä kirjainyhdistelmä sitten kertoo ihmisestä ja siitä, onko tämä sivulle sopiva?

Pitäisikö testitulokset olla mahdollisimman samanlaisia vai mahdollisimman erilaisia? Oliko se niin, että vastakohdat täydentävät toisiaan vai päinvastoin? Loppujen lopuksi testi ei täysin helpota sopivan kumppanin metsästystä, mutta se on suuntaa antava ja onhan testien tekeminen aika hauskaa! Pääset tekemään persoonallisuustestin esimerkiksi täältä.

Kokeile näitä suosittuja palveluita ja löydä sopiva deitti helpommin!

{{flirttailu="/components3"}}

{{pitkaikainen="/components5"}}