12/2023

Sinkkumiehillä on deittailussa kovemmat paineet

Yleinen stereotypia huolettomasta poikamiehestä ei pidäkään paikkaansa, sillä näyttäisi siltä, että deittailu on miehille kovempi paikka kuin naisille. Yllättävä tulos paljastaa myös, että miehet kärsivät naisia enemmän sinkkuuden yksinäisyydestä. Katso tästä artikkelista, mistä on kyse.

Sinkkumiehillä on deittailussa kovemmat paineet

Tutkimus: Sinkkumiehillä on deittailussa kovemmat paineet

Tutkimus: Sinkkumiehillä on deittailussa kovemmat paineet. Kuvassa nainen syöttämässä mansikkaa miehelle.

Kyllä, näyttää siltä, että deittisivuilla ja deittaillessa, miehillä on kovemmat paineet ja odotukset kuin naisilla. Miehet myös näyttävät kärsivän naisia enemmän sinkkuuden yksinäisyydestä, mikä on myös yllättävä tulos. Stereotypia huolettomasta poikamiehestä onkin yleinen stereotypia. Lue tästä artikkelista, mistä on kyse.

Deittisivusto eHarmonyn ja hyväntekeväisyysjärjestö Relaten teettämä sinkkututkimus paljastaa, että 71 prosenttia miehistä tuntee painetta kumppanin löytämisestä, kun naisista 58 prosenttia. Tutkimus osoitti, että kolme neljästä sinkusta tuntee yksinäisyyttä, mutta miesten keskuudessa yksinäisyyden kokemus on useammin negatiivinen.

👨 45 prosenttia miehistä määritteli yksinäisyyden sinkkuuden haittapuoleksi, ja todella moni, 59 prosenttia, olisi mieluummin vaikka väärän tyypin kanssa kuin yksin.

The Independent lehden haastattelema eHarmonyn psykologi Linda Papadopoulos arvioikin, että naisille sinkkuna olemisen yksinäisyys ei ole niin raskasta läheisten ystävyyssuhteiden vuoksi.

👩 Naisilla on miehiä useammin läheisiä ystäviä, joiden kanssa jakaa arkeaan ja elämänsä huippuhetkiä.

Psykologin mukaan miesten yksinäisyyttä alleviivaa lisäksi se, että heillä on usein suurempi taipumus kaivata fyysistä läheisyyttä.

Onko deittisi ikisinkku, etkä oikein tiedä miten sinun tulisi toimia? Kirjoitimme kattavan artikkelin vinkkeineen aiheesta!

✅ Yksinolo on ainutlaatuinen hetki oppia itsestään uusia asioita ja kehittää näin omaa itsenäisyyttään.

Moni sinkku näki kuitenkin yksinäisyyden myös positiivisena asiana, jolloin aikaa on omiin ja uusiin harrastuksiin, vapaus uusiin seksisuhteisiin sekä päättää omasta yöelämästään. Psykologi kannustaakin sinkkuja löytämään elämäntilanteesta positiivisia asioita.

Alkaako sinkkuna oleminen kyllästyttää? Kokeile näitä suosittuja deittisivustoja!

{{top3rivit="/components"}}
{{seksi="/components6"}}