08/2022

Vinkit Tinder deittisovelluksen käyttöön

Oletko aloittamassa Tinderin kanssa? Katso 7 vinkkiä Tinderin käyttöön.

Vinkkejä Tinder deittisovelluksen käyttöön

Tinder on tällä hetkellä deittisovellusten ykkönen. Sen käyttö pitää kuitenkin opetella, sillä sen systeemi poikkeaa aika tavalla totutuista internetissä toimivista deittisivustoista.

Tinderin käyttö deittailussa on levinnyt laajasti myös Suomessa. Siinä missä perinteiset deittisivustot parittavat uppo-outoja keskenään Tinderissä sovellus tarjoaa deittejä Facebookin kautta, kaverin kavereita tai muita lähistöllä asuvia. 

Kalevan toimittaja antaa vuoden käytön perusteella omat niksinsä Tinderin käyttöön.

1. Huono kuva - ei kontakteja! Kuvalla on myös Tinderissä valtava merkitys! Voi käydä niin, että huonolla kuvalla ei tule ainoaakaan kontaktia eli matchia, ku taas hyvällä kuvalla niitä satelee paljon. Millään muulla yksittäisellä asialla ei ole Tinderissä tai ylipäätään kaikissa deittisovelluksissa yhtä suuri merkitys kuin kuvalla.

2. Kuvan tykkäys ei välttämättä tarkoita kontaktia. Tinderissä on vastikään voinut lisätä kuvia yleiseen jakoon. Näitä kuvia ovat Tinderin käyttäjät voineet tykätä. Tykkäys ei kuitenkaan suoraan tarkoita keskustelun avaamista.

3. Mies aloittaa. Tinderissä ja muissakin deittisivuissa miehen aktiivisuudella on suuri merkitys. Kalevan toimittaja testasi palvelua sekä omana itsenään miehenä että tekaistuna naisena. Naiselle saattoi tulla kymmeniä matcheja illan aikana, miehelle saman verran kuukaudessa.

4. Tinder tökkii. Tinderin tiedonsiirto on tarkka siitä, että verkko on kunnollinen. Sovellus tökkii helposti, viestit eivät mene perille tai tule perille. Aina keskustelun äkillinen katkeaminen ei kuitenkaan johdu teknisistä vioista...

5. Viikonloppuisin aktiivista. Matcheja tulee selvästi eniten perjantai- ja lauantai-iltaisin. Kalevan toimittaja piti tätä selvänä merkkinä siitä, että humalassa ollaan rohkeampia...

6. Tinder parittaa. Tinder tarjoaa joskus sydämiä kauempaakin. Näin saattaa tapahtua, jos henkilö on käynyt lähellä vaikka viikonlopun. Tinder saattaa jätättää henkilön "lähelle" jotta match tulisi.

7. Tinder syö akkua. Tinder päivittää paikkatietoja jatkuvasti. Varsinkin jos käyt keskustelua aktiivisesti akku saattaa huveta muutamassa tunnissa.