12/2023

Vinkit Tinder deittisovelluksen käyttöön

Oletko aloittamassa deittailun Tinderi -palvelua käyttäen? Katso tästä artikkelista suositut vinkit Tinderin käyttöön!

Vinkit Tinder deittisovelluksen käyttöön

Vinkkejä Tinder deittisovelluksen käyttöön

Tinder on tällä hetkellä deittisovellusten ykkönen. Sen käyttö pitää kuitenkin opetella, sillä sen systeemi poikkeaa aika tavalla totutuista internetissä toimivista deittisivustoista.

Tinderin käyttö deittailussa on levinnyt laajasti myös Suomessa.

Siinä missä perinteiset deittisivustot parittavat uppo-outoja keskenään Tinderissä sovellus tarjoaa deittejä Facebookin kautta, kaverin kavereita tai muita lähistöllä asuvia. 

Kalevan toimittaja antaa vuoden käytön perusteella omat niksinsä Tinderin käyttöön! 👇

1. Huono kuva - ei kontakteja!

Kuvalla on myös Tinderissä valtava merkitys! Voi käydä niin, että huonolla kuvalla ei tule ainoaakaan kontaktia eli matchia, kun taas hyvällä kuvalla niitä satelee paljon. Millään muulla yksittäisellä asialla ei ole Tinderissä tai ylipäätään kaikissa deittisovelluksissa yhtä suuri merkitys kuin kuvalla.

2. Kuvan tykkäys ei välttämättä tarkoita kontaktia:

Tinderissä on vastikään voinut lisätä kuvia yleiseen jakoon. Näitä kuvia ovat Tinderin käyttäjät voineet tykätä. Tykkäys ei kuitenkaan suoraan tarkoita keskustelun avaamista.

3. Mies aloittaa:

Tinderissä ja muissakin deittisivuissa miehen aktiivisuudella on suuri merkitys.

Kalevan toimittaja testasi palvelua sekä omana itsenään miehenä että tekaistuna naisena.

Naiselle saattoi tulla kymmeniä matcheja illan aikana, miehelle saman verran kuukaudessa.

4. Tinder tökkii:

Tinderin tiedonsiirto on tarkka siitä, että verkko on kunnollinen.

Sovellus tökkii helposti, viestit eivät mene perille tai tule perille. Aina keskustelun äkillinen katkeaminen ei kuitenkaan johdu teknisistä vioista...

5. Viikonloppuisin aktiivista:

Matcheja tulee selvästi eniten perjantai- ja lauantai-iltaisin.

Kalevan toimittaja piti tätä selvänä merkkinä siitä, että humalassa ollaan rohkeampia...

6. Tinder parittaa kauempaakin:

Tinder saattaa jättää kauempaa asuvan henkilön "lähelle" jotta match tulisi.

Tinder tarjoaa joskus sydämiä kauempaakin. Näin saattaa tapahtua, jos henkilö on esimerkiksi matkustanut ulkomailta lähelle sinua.

7. Tinder syö akkua:

Tinder päivittää paikkatietoja jatkuvasti.

Varsinkin jos käyt keskustelua aktiivisesti akku saattaa huveta muutamassa tunnissa. Pidä siis huoli, että laturi on lähellä! 😊

Miten onnistua deittailussa ja löytää itsellensä täydellinen suhde?

Näin saat Tinderissä enemmän matcheja - katso vinkit

Näin saat Tinderissä enemmän matcheja - katso vinkit

Jokaiselle tulee Tinderissä ja muissakin deittipalveluilla se hetki, kun ei tapahdu yhtään mitään. Kyllä, saattaa olla matcheja, mutta heistä ei kuulu mitään, kukaan ei kirjoita, ei tavoita. Tällöin on oikea hetki ottaa käyttöön Tinderin asiantuntijan vinkit. Katso, mitä nämä vinkit ovat!

Tilastojen mukaan Tinderin käyttäjä kuluttaa päivittäin yli tunnin, noin 77 minuuttia, Tinderin kimpussa.

Tämä reilu tunti ei kuitenkaan takaa vielä yhtään matchia, vaan voi olla että saat viettää illasta toiseen tuon tunnin siellä ihan itseksesi. Tällöin kannattaa ehdottomasti ottaa käyttöön kaikki keinot. Tinderin sosiologi Jessica Carbino kertoo sovelluksen keräämien tilastojen pohjalta muutaman helpon ja yksinkertaisen vinkin, joiden avulla pääset pikemmin ensideiteille.

Asiantuntijan vinkit Tinderin käyttöön:

1. Oikeanlainen profiilikuva Tinderissä

Tinderin keräämien tilastojen mukaan suoraan edestä otettu kuva saa aikaan 20 prosenttia enemmän tykkäyksiä kuin sivulta tai hieman sivulta otettu kuva.

Avoin hymy kuvassa vaikuttaa samalla tavalla: hymykuvaa pyyhkäistään 14 prosenttia useammin oikealle kuin vakavaa kuvaa. Tämä sama sääntö pätee niin miehillä kuin naisillakin.

Tämä ei sinänsä yllätä, sillä suoraan edestä kuvatut, avoimesti hymyilevät kasvot antavat rehellisen vaikutelman ihmisestä ja herättävät luottamusta. Luotettavan ihmisen kanssa kiinnostaa ryhtyä deiteille varmasti helpommin kuin epärehellisen.

2. Käytä rohkeasti Tinderin super likea

Jos joku tyyppi näyttää Tinderissä mielestäsi todella kiinnostavalta, käytä rohkeasti sovelluksen super like -toimintoa.

Varsinkin suomalaiset ovat todella ujoja käyttämään tätä. Jos annat jollekin super like tykkäyksen, saat tästä matchin kolme kertaa todennäköisemmin ja keskustelu tulee jatkumaan luultavasti pitempään.

3. Lähettele Tinderissä viestejä ja kuvia

Ole rohkea ja aloitteellinen

Lähetä useita viestejä yhtä aikaa sekä Gif-kuvia. Kun lähetät kuvan, saat vastauksen kolme kertaa todennäköisemmin kuin ilman kuvaa. GIF-kuvat ovat Tinderin omia animoituja kuvia. Jos et siis keksi mitään muuta keskustelunavausta, lähetä ainakin GIF-kuva. Näin saat todennäköisemmin vastauksen kuin lähettämällä esimerkiksi pelkkä ''Moi''.

4. Jätä Tinder -kuvista rekvisiitta pois

Mikään mikä peittää kasvoja profiilikuvissa ei toimi.

Carbinon mukaan hatut ja myös silmälasit kannattaa jättää pois Tinder kuvista. Silmälasitkin peittävät kasvoja sen verran, että haittaavat kuvan muodostamista kasvoista. Jos käytät, silmälaseja saat 15 prosenttia vähemmän tykkäyksiä ja jos käytät hattua, todennäköisyys laskee 12 prosenttia.

5. Käytä Tinderiä iltaisin

Tinderissä on vilkkainta luonnollisesti iltaisin, klo 18-22 välisenä aikana

Yöllä sovellusta ei välttämättä kannata avata, ja myös silloin kun haet yhden illan juttua tai pelkkää iltaseuraa, haku kannattaa olla päällä ennen klo 22.

Etsitkö jotain muuta paikkaa deittailuun? Kokeile näitä suosittuja deittipalveluita!

{{pitkaikainen="/components5"}}

{{seksi="/components6"}}