Kuinka deittailla netissä viehättävästi? 8 hyvää deittivinkkiä

 

Nettideittailu voi toisille olla äärimmäisen luontevaa, toiselta se ei taas luonnistu ollenkaan. Lue alta, kuinka sinun kannattaa toimia nettitreffeillä.

1. Käyttäydy kauniisti. Kohtealias, huomioiva ja kaunis kielenkäyttö herättää positiivista ilmapiiriä paitsi fyysisessä kanssakäymisessä  myös nettisivustoilla. Liian hyökkäävällä käyttäytymisellä karkotat ihmiset ympäriltäsi, mutta kohteliaat arvostavat sanat saavat ihmiset kääntymään puoleesi.

Houkuttele kohteliaisuuksilla sellaisten ihmisten mielenkiinto, jotka sinua oikeasti kiinnostavat. Suosituimmilla deittisaiteilla uusille tulokkaille saattaa tulla jopa kymmeniä yhteydenottoja päivittäin. Älä siis tuhlaa aikaasi sinulle sopimattomien ihmisten parissa, vaan satsaa siihen, että saat herätettyä ihmisen joka vaikuttaa sinulle sopivalta.

2. Hae huomiota huumorilla. Jos olet huumorintajuinen, viljele nettideiteissä hyviä juttuja, mutta harkitusti, niin, että ne naurattavat sinua itseäsikin. Jos saat deittikumppanin ruutunsa ääressä nauramaan, olet varmasti herättänyt tyypin kiinnostuksen.

3. Kehu vapaasti. Varsinkin naiset odottavat mieheltä kehuja ja positiivisia kommentteja, ulkonäöstä, jutuista, olemuksesta... Mutta myös miestä saa kehua! Komeasta ja mukavasta ulkonäöstä voi tietysti kommentoida. Jos mies osaa ilmaista itseään hyvin kirjoittamalla, kehu ilman muuta tätäkin.

Kehuminen voi monesti olla helpompaa kirjoittamalla kuin kasvotusten, mutta se ei silti tee asiasta yhtään vähempiarvoista. Kehuista tulee yhtä hyvä mieli, oli ne sanottu puheessa tai tekstissä!

4. Kirjoita niin hyvin kuin osaat. Monille kirjoittamalla ajatustensa ilmaisu ei tuota hankaluuksia, mutta on paljon ihmisiä, jotka eivät saa sanottua tekstissä asiaa siten kuin he haluaisivat. Pyri kirjoittamaan niin, että luonteesi ja temperamenttisi näkyvät tekstistä. Älä kirjoita tylsästi, kirjoita vaikka murteella jos se tuntuu sinusta omalta ja luontevalta. Voit myös harjoittaa kirjoitustaitoasi esimerkiksi luovan kirjoittamisen kursseilla.

5. Ole oma itsesi. Älä missään tapauksessa yritä olla mitään muuta kuin oikeasti olet. Epärehellisyys paljastuu ennen pitkää, ja se jos mikä lopahduttaa kiinnostuksen tai jopa orastavan suhteen. 

6. Ole aidosti kiinnostunut. Ihminen, joka on aidosti kiinnostunut muiden asioista, houkuttelee muita puoleensa. Pidä siis huoli siitä, ettet tyrkytä deittikaverillesi pelkästään omia asioitasi, vaan kysyt aktiivisesti häneltä asioita, mitä tämä harrastaa, millaista musiikkia tämä kuuntelee, missä kiva profiilikuva on otettu jne.

7. Älä kaada kaikkia ongelmiasi uuden tuttavuuden niskaan. Pyri pitämään suhde aluksi keveänä, älä kaada liian aikaisin kaikkia suuria ongelmiasi, kipukohtiasi tai kasvunpaikkojasi deittikaverisi niskaan. Liian raskas ilmapiiri sammuttaa äkkiä orastavan liekin. Mikäli suhde etenee, syvemmällekin avautumiselle jää aikaa ja tilaa.

8. Opette tuntemaan itsesi. Itsevarma, itsensätunteva ihminen on vakaa ja luotettava. Hän antaa tilaa toiselle, mutta osaa myös vaatia huomiota itselleen alistamatta tai väkisin. Itsevarma ihminen tietää mitä haluaa, mutta osaa myös arvostaa toista sellaisena kuin tämä eikä yritä muuttaa tätä.

Itsevarman ihmisen seura on hauskaa, sillä hän pystyy helposti nauramaan itselleen ja ominaisuuksilleen. Toisaalta hän pystyy rehellisesti kertomaan jos on jostakin asiasta loukkaantunut. Itsevarma ihminen tietää oman arvonsa eikä alistu alistamiseen.

Itsensätuntemista voi tietoisesti opetella ja siihen kannattaa panostaa myös nettitreffaillessa.Kommentit

Arska5
Kiitos loistavasta koosteesta! Olen hieman epävarma naisasioissa ja sain tästä hieman varmuutta, että oikealla tiellä ainakin ollaan. Vaikka esimerkiksi kehuminen on niin yksinkertainen vinkki ja tulee sitä hyödynnettyä aivan turhan vähän. Monesti saattaa sanoa alussa, että näytät hyvältä, mutta se ei oikeastaan tarkoita mitään. Tai on se tyhjää parempi, mutta sitä naiset kuulevat joka paikassa ja se ei ole mitenkään suoraan hänelle kohdistettua huomiota. Paljon parempaa palautetta tuntuu saavan kun kiinnittää johonkin yksityiskohtaan huomion. Esimerkiksi, että tuo sinun sininen paita korostaa tosi kauniisti silmiäsi. Tällöin nainen saa sen tunteen, että hänet on todella huomattu ja mies on ajatellut tätä sanoessaan, eikä vain sanonut sanomisen vuoksi. Yleensä kehun kannattaa osua sellaiseen kohtaan tai asiaan joka on myös naisen itsensä mielestä hyvä. Kirjoittakaahan muutkin mitä huomioita tai vaikkapa virheitä te olette tehneet. Virheistä oppii ja suotta kaikki niitä samoja tekee ;) Tsemppiä kaikille kanssaihmisille.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun