12/2023

Tee ensideiteistä hauskat

Deittisovellukseen ladattavalla profiilikuvalla ja muillakin kuvilla on todellakin väliä! Uusi tutkimus paljastaa, millä tavalla. Tutkimuksen perusteella deittisivujen käyttäjät saavat myös kättä pidempää faktaa: lataamalla itsestäsi tietynlaisen kuvan, lisäät mahdollisuuksiasi sovelluksessa!

Tee ensideiteistä hauskat

Menesty deittailussa tekemällä ensideiteistä hauskat!

Tee ensideiteistä hauskat!

Ensitreffeistä kannattaa tehdät hauskat, kevyet ja positiiviset! Näin varmistat seuraavatkin treffit, sillä asiantuntijoiden mukaan todennäköisyys tapaamisten jatkumiselle on selkeästi suurempi, mikäli kokemus ensitapaamisesta on positiivinen.

Hankalat erot ja exät sekä kiireinen ja kuormittava arki eivät ole ensitreffien parhaita keskustelunaiheita, sillä ensitapaaminen ja esiin nostetut puheenaiheet ensitreffeillä värittävät saman tien kuvaa koko persoonastasi.

Jos mielit jatkaa ensitreffeistä seuraaviin deittisi kanssa, pidä ilmapiiri ja keskustelu mahdollisimman keveänä, hauskana ja helppona ensitreffeillä ja miksei vaikka seuraavillakin. Näin annat parhaille puolillesi mahdollisuuden päästä esille ja teille molemmille tilaisuuden kivaa iltaan.

Positiivisiin asioihin keskittyminen antaa myös toiselle tilaa kertoa itsestään.

Ole kiinnostunut ja kysele ensitreffeillä mm. seuraavia asioita:

  • Harrastukset
  • Intohimo
  • Matkustelu
  • Vapaa-aika
  • Mistä hän on kiinnostunut
  • Hauskat mokat ja onnistumiset elämässä

Näin saatte toisenne nauramaan, ja löydätte samalla kenties kohtia, joissa olette samanlaisia ja parhaimmillaan jopa yhteisen huumorin.

Mistä sitten tietää, onko deitti tosissaan kanssani?

Pidä ensitreffit positiivisena

Deittailuvalmentaja James Preecen mukaan melkein pahinta, mitä voit ensitreffeillä kysyä on, miksi tyyppi on edelleen sinkkuna. Mikään ei ole niin inhottavaa kuin se, että joutuu puolustuskannalle tuntemattoman kanssa. Preece muistuttaa, että mikäli puhut ensitreffeillä negatiivisista asioista tai valitat ongelmistasi, myös sinusta itsestäsi jää negatiivinen kuva. Tällöin todennäköisesti treffit jäävät ensitreffeille...

Syvällisemmillekin asioille on kyllä paikkansa ja aikansa, mikäli deittailu jatkuu.

Ei siis tarvitse huolehtia siitä, jos keskustelu tuntuu liian pinnalliselta. Positiivisuus ja keveys eivät ole pinnallista, jos se on aitoa. Ei kukaan kysele ihan tuntemattomalta puistonpenkilläkään syitä tämän elämäntilanteeseen, ensitreffit ovat täysin sama asia. Ensimmäisellä kerralla ei tarvitse kysyä ja tietää kaikkea, vaan tärkeää on rentoutua ja nauttia toisen seurasta ja yhdessäolosta. Kaiken muun aika on sitten myöhemmin!

Mies, tiedätkö mitä tehdä ensitreffeillä?

Mistä löytää deitti ensitreffeille? Kokeile näitä hyväksi todettuja deittisivustoja!


{{flirttailu="/components3"}}

{{pitkaikainen="/components5"}}