08/2022

Mies, ota nämä huomioon ensitreffeillä

Mies, näillä vinkeillä onnistut ensitreffeillä

Mihin syömään? Mitä päälle? Miten olla?
Tässä vinkkejä miehille deittitreffeille ravintolassa.

1. Kiinnitä huomiota pukeutumiseen. Vaikka kulkisit kotona verkkareissa ja reikäisessä paidassa, älä lähde niissä treffeille. Nainen saa huonosta pukeutumisesta vaikutelman, että et arvosta häntä, et koe häntä vaivannäön arvoiseksi.

2. Valitse ravintola huolellisesti. Ehkä ei kannata valita kalleinta ravintolaa, mutta ei myöskään nakkikioskia. Tarjoa naiselle ruokaa, josta itse pidät tai mitä olet aina halunnut kokeilla. Voitte myös irroitella: erikoinen ruokalaji tai ravintola saattavat tehdä illasta ikimuistoisen!

3. Älä juo liikaa. Kontrolli häipyy, saata mokata koko jutun liialla juomisella. Lisäksi useille naisille liiallinen juominen on asia, joka koituu suhteen esteeksi.

4. Tarjoa ruuan jälkeen jälkiruoka. Suklaasta pitävät lähes kaikki naiset, joten se on varma valinta. Jälkiruoka antaa viimeisen silauksen onnistuneelle päivälliselle.

5. Älä ole liian tyrkky. Tarkkaile naista: kuinka hän suhtautuu sinuun? Synkkaako teillä? Jos nainen on varuillaan, sinun kannattaa antaa hänelle tilaa, älä siis tunge iholle liian pian. Mutta jos teillä synkkaa hyvin, nainen saattaa loukkaantua, jos et osoita hänelle mitään fyysistä läheisyyttä. Tällaiseksi saattaa riittää vaikka vihjailevat hipaisut tai käsi rennosti selän takana.

6. Keskustele. Yleisesti ottaen naiset pitävät keskustelevista miehistä. Pidä yllä mukavaa jutustelua, yritä etsiä teitä molempia kiinnostavia aiheita, mutta älä ala jankuttaa aiheesta, josta nainen ei halua keskustella.

Täältä löytyy vinkkejä naisille.