12/2023

Kuinka deittailla netissä viehättävästi? 8 hyvää deittivinkkiä!

Nykypäivän deittailu on siirtynyt vahvasti internetiin, mikä tuo mukanaan omat haasteensa. Toisille nettideittailu on äärimmäisen luontevaa, kun osalle puolestaan haastavaa tai ei luonnistu ollenkaan! Kuinka sitten onnistua nettideittailussa? Lue alta vinkit nettideittailuun ja löydä elämäsi rakkaus jo tänään!

Kuinka deittailla netissä viehättävästi? 8 hyvää deittivinkkiä!

Mitä on viehättävyys ja miten sitä voi edistää?

Katso pohdintaa aiheesta alla olevasta videosta.

Kahdeksan loistavaa deittivinkkiä!

Näillä vinkeillä opit luontevasti nettideittailemaan viehättävästi:

Nainen deittailemassa puhelimella

1. Käyttäydy kohteliaasti ja viehättävästi:

Kohtelias, huomioiva ja kaunis kielenkäyttö herättää positiivista ilmapiiriä paitsi fyysisessä kanssakäymisessä, että myös nettideittailussa. Hyökkäävällä käyttäytymisellä karkotat ihmiset ympäriltäsi, mutta huomioon ottavalla ja kohteliaalla käytöksellä saat ihmisiä kääntymään puoleesi ja pääset etenemään nettideittailussa.

Ihmiset toivovat, että heidät otetaan huomioon ja heitä kohtaan käyttäydytään kunnioittavasti. Se viehättää ja luo turvallisuuden tunnetta. Jos tästä huolimatta nettideittailu ei onnistu, katso täältä lisää vinkkejä onnistumiseen!
Nuori pari nauramassa


2. Herätä nettideittisi huomio huumorilla:

Jos olet huumorintajuinen, viljele nettideittipalveluissa hauskoja juttuja, mutta harkitusti niin, että ne naurattavat sinua itseäsikin ja harkitse, että vitsisi eivät loukkaa nettideittiäsi.

Jos saat deittikumppanin ruutunsa ääressä nauramaan, olet varmasti herättänyt tyypin kiinnostuksen ja juttu lähtee luontevammin etenemään. Jos onnistut sopimaan livenä treffit, katso täältä miten saat ensideiteistäsi hauskat!

kiitos kuva

3. Kehu neittideittiäsi rohkeasti:

Varsinkin naiset odottavat mieheltä kehuja ja positiivisia kommentteja ulkonäöstä, persoonasta ja olemuksesta... Mutta miestäkin saa kehua! Komeasta ja mukavasta ulkonäöstä voi tietysti kommentoida, mutta huomiota kannattaa antaa muuallekin. Esimerkiksi jos mies osaa ilmaista itseään hyvin kirjoittamalla, kehu ilman muuta tätäkin ominaisuutta.

Nettideittailussa kehuminen voi monesti olla helpompaa kuin kasvotusten, mutta se ei silti tee asiasta yhtään vähempiarvoista. Kehuista tulee yhtä hyvä mieli, oli ne sanottu puheessa tai tekstissä!

Puhelimella selaileva henkilö

4. Kirjoita niin hyvin kuin osaat:

Monille kirjoittamalla ajatustensa ilmaisu ei tuota hankaluuksia, mutta on paljon ihmisiä, jotka eivät saa sanottua tekstissä asiaa siten kuin he haluaisivat. Pyri kirjoittamaan niin, että luonteesi ja temperamenttisi näkyvät tekstistä. Älä kirjoita tylsästi, kirjoita vaikka murteella jos se tuntuu sinusta omalta ja luontevalta.

Voit harjoittaa kirjoitustaitoasi esimerkiksi luovan kirjoittamisen kursseilla. Muista myös kirjoittaa nettideittisivuston profiilisi huolellisesti.
You are enough

5. Ole oma itsesi:

Ole rehellinen ja oma itsesi. Älä missään tapauksessa yritä olla mitään muuta kuin oikeasti olet. Olemalla oma itsesi nettideittailussa vältät tulevaisuudessa turhilta ongelmilta ja päänvaivalta. Epärehellisyys paljastuu ennen pitkää, ja se jos mikä lopahduttaa kiinnostuksen tai jopa orastavan suhteen.

Olemalla oma itsesi, rajaat myös pois sellaiset nettideitit, jotka eivät rehellisesti sovi sinulle. Jos deittisi ei kiinnosta sinua, ole siitä myös rehellinen kohteliaasti. Katso täältä miten toimia.
Kirjaimia palikoissa

6. Ole aidosti kiinnostunut:

Ihminen, joka on aidosti kiinnostunut muiden asioista, houkuttelee muita puoleensa, sillä haluamme tulla kuulluksi ja huomioiduksi. Voit kysyä esimerkiksi mitä nettideittisi harrastaa, millaista musiikkia hän kuuntelee, missä kiva profiilikuva on otettu jne. Kokeile tätä deittivinkkiä täällä!

Nettideittailussa on tärkeää pitää huolta siitä, ettet tyrkytä nettideitille pelkästään omia asioitasi, vaan kysyt aktiivisesti häneltä asioita.

Nuori nainen puree kynää

7. Älä kaada kaikkia ongelmiasi uuden tuttavuuden niskaan:

Pyri pitämään suhde aluksi keveänä, älä kaada liian aikaisin kaikkia suuria ongelmiasi, kipukohtiasi tai kasvunpaikkojasi deittikaverisi niskaan. Parisuhdetta etsivät tyypillisesti hakevat uutta, raikasta ja mukavaa suhdetta. Liian raskas ilmapiiri sammuttaa äkkiä orastavan liekin. Mikäli suhde etenee, syvemmällekin avautumiselle jää hyvin aikaa ja tilaa. Uusi suhde voi myös keventää hartioita painavia ongelmia, joten kärsivällisyyttä ja uskoa parempaan tulevaisuuteen.

Nuori nainen katsoo merta

8. Opi tuntemaan itsesi nettideittailua varten:

Itsevarma, itsensä tunteva ihminen on vakaa ja luotettava. Se herättää positiivisia tunteita ja luotettavuutta uuden suhteen solmimisessa. Itsevarma ihminen antaa tilaa toiselle, mutta osaa myös vaatia huomiota itselleen alistamatta tai väkisin. Itsevarma ihminen tietää mitä haluaa, mutta osaa myös arvostaa toista sellaisena kuin hän on eikä yritä muuttaa häntä. Itsevarman ihmisen seura on hauskaa ja usein kevyempää, sillä hän pystyy helposti nauramaan itselleen ja ominaisuuksilleen. Toisaalta hän pystyy rehellisesti kertomaan, jos on jostakin asiasta loukkaantunut.

Itsevarma ihminen tietää oman arvonsa eikä alistu alistamiseen. Itsensä tuntemista voi tietoisesti opetella ja siihen kannattaa panostaa myös nettitreffaillessa.


Hienoa! Olet päässyt tähän asti deittivinkeissämme, joten olet jo askeleen lähempänä kohti luontevaa nettideittailua. Toivottavasti näistä kahdeksasta vinkeistä on sinulle hyötyä ja löydät itsellesi antoisan parisuhteen nettideittipalveluiden parissa.

{{top3rivit="/components"}}
{{seksi="/components6"}}