12/2023

Kuinka löytää tositarkoituksella olevan deitin? Tunnista turha retki!

Vuosien deittailu alkaa jossain vaiheessa väistämättä kyllästyttää, mikäli mitään vakavampaa ei kaikista treffeistä huolimatta löydy. Katso tästä artikkelista vinkit tositarkoituksella olevan deitin löytämiseen!

Kuinka löytää tositarkoituksella olevan deitin? Tunnista turha retki!

Kuinka löytää tositarkoituksella olevan deitin? Tunnista turha deittiseikkailu näillä vinkeillä!

Vuosien deittailu alkaa jossain vaiheessa väistämättä kyllästyttää, mikäli mitään vakavampaa ei kaikista treffeistä huolimatta löydy. Oikeastaan suuri osa deiteistä voi olla hukkaan heitettyä aikaa, sinun pitää vain oppia tunnistamaan heidät. Kun tiedostat muutaman tärkeän asian, vakavissaan olevan kumppanin löytäminen on paljon helpompaa!

Vielä ei kannata heittää kirvestä kaivoon, vaan sinun kannattaa jatkaa deittailua. Ei kuitenkaan kenen tahansa kanssa, vaan tunnista jo netistä sellaiset deitit, jotka ovat hyvin todennäköisesti sinulle turha retki.

Ruskeahiuksinen nainen näyttää kättään ja kääntää päätään

1. Älä mene asioiden edelle

Jos alat ensimmäisillä treffeillä löpistä kahta lasta, koiraa, citymaasturia ja omakotitaloa koskevista haaveistasi, saatat hetkessä karkottaa miehen, joka saattaisi todellisuudessa olla hyvinkin potentiaalinen tyyppi toteuttamaan kyseiset unelmasi. Ajoitus on kuitenkin tärkeä myös unelmien jakamisessa. Tositarkoitukseen sopiva deitti kuuntelee kyllä unelmiasi tulevaisuudessa.

Hurmaava gigolo istumassa auton päällä.

2. Unohda hurmaavat gigolot

Eksäsi, joka todella vei jalat altasi ja tuntuu välillä vievän edelleen, voisi olla elämäsi mies. Mutta hän ei halua sitoutua ja hyppii sängystä sänkyyn, joten unohda hänet.

Vai haluatko jäädä odottamaan hänen aikuistumistaan kymmeneksi vuodeksi tai jopa pidemmäksi aikaa? Jätä suosiolla väliin naistenmiehet ja gigolot, jotka haluavat tyydyttää sinut sängyssä, mutta mitenkään muuten ei. Heidän kanssaan et tule saamaan vakavaa suhdetta, vaikka mitä itse uhraisit.

Nainen pitämässä kiinni tikkataulusta.

3. Älä vaadi täydellisyyttä

Heitä heti pois ajatukset, että "en halua insinöörimiestä" tai muut vastaavat ulkoiset vaatimukset, sillä niillä paitsi rajaat melkoisesti mahdollisuuksia ja kaiken lisäksi asetat itsesi muiden yläpuolelle. Keskity sen sijaan persoonaan ja ota sekin tosiseikka huomioon, että kukaan ei ole täydellinen, et edes sinä itse. Jopa sinussa voi olla ärsyttäviä piirteitä ja ominaisuuksia, joilla ei kuitenkaan ole loppujen lopuksi mitään merkitystä. Sillä on merkitystä, että on avoin toisen persoonalle ja pistää itsensä täysillä peliin.

Kaksi pyöräilijää auringonlaskussa.

4. Anna toinenkin mahdollisuus

Koskaan ei tiedä, mitä toinen mahdollisuus tuo tullessaan.

Ensimmäiset treffit ovat aina stressaava tilanne, jossa kaikki eivät välttämättä ole parhaimmillaan tai varsinkaan omimmillaan. Mikäli deitistäsi tuntuu siltä, että hän haluaa tavata uudelleen, annan hänelle mahdollisuus, vaikka hän olisi mielestäsi mokannut ensimmäisillä treffeillä.

Kaunis nainen kukkapellolla.

5. Deittaile rohkeasti

Et ole ennenkään löytänyt ketään kotona maaten, etkä tule nytkään. Uusia ihmisiä tavatakseen on yksinkertaisesti lähdettävä ihmisten ilmoille ja kenties bongattava uusia deittejä deittisivustoilta netistä. Pidä haku päällä.

Ranskan bulldog istuu sängyllä viltti päällään.

6. Unohda ryppyotsaisuus

Vaikka olisit hakenut vakavissasi kumppania kymmenen vuotta tai enemmän, yritä välttää epätoivoon ja synkkyyteen vaipumista! Uusien ihmisten on paljon helpompi lähestyä avointa, valoisakatseista ja positiivista ihmistä, kuin masentuneen näköistä ja synkkää. Ota deittailu aina hauskanpidon kannalta ja pidä hauskaa treffeillä! ❤

Kun kumppania ei löydy deittailusta huolimatta

Eikö tositarkoituksella olevaa deittiä näistä vinkeistä huolimatta tunnu löytyvän? Jos olet tavannut lukuisia nettideittejä ja petyt toistamiseen, olisi hyvä aika myös tarkastella omaa napaa.

Anna deittipalvelulle uusi mahdollisuus valitsemalla sinulle sopivin palvelu alta:

{{top3rivit="/components"}}