12/2023

Kun kumppania ei löydy deittailusta huolimatta

Voiko vika olla itsessä jos kumppania ei löydy deittailusta huolimatta?

Kun kumppania ei löydy deittailusta huolimatta

Deittailusta huolimatta kumppania ei löydy

Moni sinkku on sinkku täysin vapaaehtoisesti ja tietoisesti omasta valinnastaan. Netissä deittaillessaan sinkku voi täysin hyvällä omallatunnolla hakea pelkästään vaikka seksiseuraa, yhden illan juttuja tai muuten vain tutustua uusiin ihmisiin.

Jossain vaiheessa lähes kaikki kuitenkin haikailevat pysyvämmän suhteen perään. Sinkku alkaa haaveilla tyttö- tai poikaystävästä vaihtuvien treffikumppanien tai yhden illan juttujen sijaan. Mielikuvissa saattavat jopa väijyä parisuhde ja ehkä jopa perheenkin perustaminen. Kun ajatukset kääntyvät tälle tolalle, on hyvä päivittää myös deittiprofiili ja kertoa muille deittipalstalla avoimesti millaista suhdetta etsii.

Pohdi, millaisia haasteita ja ongelmia olet kohdannut nettideittaillessa, jotka ovat hankaloittaneet deittailua ja sen oikean kumppanin löytämistä.
  1. Onko käyttämäsi deittipalvelun hakukriteerit kapeat?
  2. Etsitkö vain samalta paikkakunnalta kumppania?
  3. Oletko päivittänyt deittiprofiilisi hyvien käytäntöjen mukaisesti? Tarkista nämä kohdat deittioppaastamme!
  4. Vastaatko viesteihin?
  5. Annatko mahdollisuuksia toisille?
  6. Oletko liian ennakkoluuloinen?
  7. Käytätkö sinulle sopivaa deittipalvelua? Jos et tiedä, vertaa täältä sinulle sopivin deittipalvelu!
  8. Onko se jokin muu henkilökohtainen asia, jonka vain sitä voit tietää?

Kun deiteistä huolimatta kumppani ei kiinnostu - on aika katsoa omaa napaa

Avoimuus on tärkeintä myös, kun nettideitin kanssa sovitaan yhteistä tapaamista. On tärkeää, että molemmat tietävät, millaisin tarkoitusperin ollaan tutustumassa.

Kun olet käynyt lukuisilla treffeillä ja kaikki deittikumppanit kääntyvät vähin äänin pois, jossakin on vikaa. Mieti, oletko ollut liian tunkeileva ja säikäyttänyt kumppanin?

Tässä vaiheessa on myös hyvä katsoa omaan napaan. Millainen kumppani olen parisuhteessa? Voisiko minussa itsessäni olla vikaa, jos deittailu tyssää heti alkuun? The Best Article Every Day -sivusto julkaisi mahdollisia syitä, miksi sinkkuna olemisesi saattaa jatkua edelleen vaikka et haluaisi:

1. Olet liian pinnallinen:
Asetut heti deittikumppanin yläpuolelleen niin, että et anna itsesi kiinnostua hänestä koska hän ei mielestäsi ole ulkoisesti täydellinen.

Arvioit toisen nopeasti ulkoisten ja pinnallisten seikkojen perusteella etkä anna toiselle mahdollisuutta.

2. Saatat olla liian itsenäinen. Olet tottunut tekemään ja hoitamaan kaikki asiat yksin, mutta tämä ei toimi pidemmän päälle parisuhteessa. Kumppani haluaa jakaa kanssasi asioita ja haluaa että myös sinä jaat. Tiedosta tämä, opettele tekemään kompromisseja ja luovu liiasta itsenäisyydestä.

 Totuus on, että liian pitkään jatkunut sinkkuus tekee meistä jopa liiankin itsenäisiä.

3. Et huolehdi itsestäsi:
Oletko jättänyt itsesi ja hyvinvointisi hunningolle? Oletko tyytyväinen vallitseviin oloihin ja elämääsi? Oletko tyytyväinen työhön mitä teet ja paikkaan jossa asut? Sillä jos et tätä tee, kumppani ja parisuhde eivät tule asiaa korjaamaan vaikka saattaisit niin kuvitella. Ulkonäöstä ja kodista välittäminen myös vaikuttavat deittimarkkinoilla.

On tärkeää, että huolehdit itse omasta onnellisuudestasi.

4. Olet epätoivoinen ja malttamaton:
Liika tunkeileminen ja epätoivoinen takertuminen näkyvät kilometrien päähän ja varmasti ahdistavat terveellä itsetunnolla varustettua ihmistä. Läheisriippuvuuden elkeet ja epätoivoinen käytös ovat varmoja keinoja karkottaa kuka tahansa potentiaalinen deitti!

Malta mielesi äläkä lähetä kymmeniä tekstareita päivässä.

5. Olet liian kiltti:
Oletko tottunut elämässäsi miellyttämään muita, ajattelemaan aina ensin muita kuin itseäsi, auttamaan muita ja olemaan aina hermostuttamatta ketään? Kiltteys on tietyssä määrin hyvä asia, mutta liiallisena se kääntyy sinua itseäsi vastaan ja karkottaa tasapainoiset deittikumppanit luotasi.

Hyväksikäyttäjiä ja narsisteja liiallinen kiltteys sen sijaan vetävät puoleensa.

6. Kontrolloit liikaa:
Haluat, että asiat menevät siten kuin sinä olet ne mielessäsi ajatellut ja suunnitellut.

Parisuhdetta ja toista ihmistä et voi kontrolloida,

joten jos et pysty löysäämään otettasi heti alussa, on parempi ottaa etäisyyttä ja käydä juttelemassa psykiatrille ongelmastasi.

7. Olet liian ujo:
Ujous sinänsä ei ole huono asia, se on osa temperamenttia, mutta jos se on liiallista ja vaikuttaa elämääsi jatkuvasti, tee asialle jotain.

Parisuhteessa sinun on pakko kohdata epävarmuutesi ja hyväksyä se tosiasia, että parisuhteeseen liittyy aina suuri riski tulla hyljätyksi.

Tämä riski on otettava, sillä ilman sitä et osaa rakastaa etkä ottaa vastaan rakkautta.

8. Olet itsekäs:
Itsekäs ihminen karkottaa ympäriltään muita, sillä hänen seuransa on raskasta ja uuvuttavaa. Jos ajattelet aina vain itseäsi, et saa koskaan rakennettua toimivaa parisuhdetta. Ajattele siis tietoisesti ensin muita ja sitten itseäsi.

Tule tietoiseksi omista rajoistasi, eli siitä, missä asioissa sinun oikeasti pitää olla itsekäs jotta voit ajatella muita.

9. Rakastat vain itseäsi etkä tarvitse muita:
Jos lähtökohta on tämä, sinun kannattaa avoimesti pitäytyä seksisuhteissa. Tällaisella asenteella et ole kykeneväinen parisuhteeseen etkä tarvitse sitä mihinkään.

Älä särje sydämiä turhaan ennen kuin olet oppinut tarvitsemaan muita.

10. Omistaudut liikaa työlle:
Onko työ sinulle kaikista tärkein asia? Puhutko siitä jatkuvasti, liittyvätkö kaikki elämäsi tavoitteet ja päämäärät työhön?

Jos työ on liian tärkeä se vie kaiken aikasi ja huomiosi, eikä siinä jää enää mahdollisuutta parisuhteelle.

11. Et ole päässyt eroon eksästäsi:
Jos edellinen suhteesi on oikeasti haudattu, hautaa se myös mielestäsi. Se on ollutta ja mennyttä elämää, nyt sinulla on uudet kuviot.

Jos et pysty pääsemään eroon eksästäsi, et kykene uuteen parisuhteeseenkaan.

12. Olet tylsä ja puliset turhaan:
Kerrotko huonoja juttuja suureen ääneen kerta toisensa jälkeen? Älä puhu vain puhumisen vuoksi, tiedosta, että turha puhuminen saattaa olla vain jonkinlainen psykologinen puolustuskeinosi ja yrityksesi hallita tilannetta.

Taustalla voi olla esimerkiksi pelko hylätyksi tulemisesta.

Kun tiedostat tämän, uskallat olla hiljaa ja antaa tilanteen viedä mennessään luonnollisesti.

Tiedätkö, mitkä asiat puoltavat yhteistä tulevaisuutta deittikumppanin kanssa?

Tutustu sinulle sopivimpaan deittipalveluun alta:

{{top3rivit="/components"}}

{{flirttailu="/components3"}}