Näin teet itsesi näköisen deittiprofiilin! 6 vinkkiä

Kuinka juuri sinulle sopivat ihmiset erottavat deittiprofiilisi? Mihin sinun tulee kiinnittää huomiota, jotta saat muutamalla rivillä herätettyä mielenkiinnon sinua kiinnostavissa ihmisissä?

 

Katso 10 vinkkiä hyvän deittiprofiilin laatimiseen.

 

1. Valitse hyvä kuva itsestäsi.
Jos etsit deittisivuilta seuraa tai elämänkumppania tositarkoituksella, kuva on pakko olla. Ilman kuvaakin voit laittaa profiilin, mutta todennäköisesti saat murto-osan yhteydenotoista, joita saisit kuvan kanssa.
Kuva kannattaa valita huolella, mutta rehellisesti. Laita deittisivuille itsesi näköinen kuva vaikka tekemässä itsellesi tärkeää asiaa. Jos pidät matkustelusta, laita kuva jossa olet ulkomailla. Näin saat muutkin matkustuksesta kiinnostuneet tarttumaan profiiliisi herkemmin. 

 

2. Keksi kuvaava nimimerkki.
Nimimerkki on kuvan ohella ensimmäisiä asioita, joilla kiinnität muiden huomion deittipalstoilla. Yritä keksiä sellainen nimimerkki, joka kertoo jotain sinusta tai kuvaa jotenkin persoonaasi tai huumorintajuasi. Tämä voi tosin olla melko hankalaa, koska niin moni nimimerkki on jo käytössä!

 

3. Panosta tekstin alkuun profiilissa.
Nettideittailijat saattavat lukea kymmeniä profiilikuvauksia hetkessä, siksi erityisesti tekstin alku on tärkeä. Tekstillä sinun on tarkoitus herättää etsimäsi ihmisen mielenkiinto.
Vältä latteuksia ja turhia fraaseja ”tavallinen mies etsii tavallista naista” -tyyliin, vaan yritä tuoda omia persoonallisia piirteitäsi mahdollisimman lyhyesti ja ytimekkäästi esiin. Jos olet huumorintajuinen, käytä sitä, jos pidät vakavammasta kanssakäymisestä, tuo se esiin.

 

4. Ole oma itsesi.
Ole rehellinen kuvauksessasi, älä yritä esittää jotain muuta kuin olet. Olemalla rehellinen löydät varmimmin tyyppejä, joiden kanssa sinulla synkkaa. Älä valehtele tärkeissä asioissa, mutta toisaalta profiilissa ei ole pakko kertoa kaikkea, profiilihan on vain kevyt pieni pintaraapaisu siitä, mitä oikeasti olemme.
Muista, että olet kiva ja kiinnostava juuri sellaisena kuin olet!

 

5. Älä vaadi kumppanilta liikoja.
Ole tarkkana siinä, mitä vaadit profiilissasi deittikumppaneilta. Mieti, mitkä on kolme tärkeintä asiaa, mitä arvostat tulevassa kumppanissasi. Mieti kolme asiaa, joita et voi hyväksyä kumppanissasi. Näihin listauksiin ei kannata laittaa vaatimuksia hiusten väristä tai pituudesta, vaan keskity mieluummin arvoihin ja elämäntapoihin.
Muista, että kukaan ei ole täydellinen, et edes sinä itse, siksi et voi vaatia muiltakaan täydellisyyttä.

 

6. Kerro, oletko tosissasi.
Monissa profiileissa täytyy täyttää kohta, jossa kysytään millä mielellä haluat nettideittailua harrastaa. Tämä on tärkeä kohta. Jos et ole tosissasi vaan haet vain yhden illan juttuja, älä yritä houkutella ihmisiä, jotka hakevat kumppania tositarkoituksella. Sen sijaan, jos et vielä tiedä oletko tosissasi vai et, laita tositarkoituksella, näin sinulla on ehkä mahdollisuus saada enemmän kontakteja.

 

 

 Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun