02/2023

Mistä tiedät että deittisi on tosissaan? Kuusi vinkkiä

Deittailetko tositarkoituksella? Etsitkö deittisivustoilta elinikäistä kumppania, tai ainakin sellaista, jonka kanssa olisi tarkoitus viettää aikaa kauemmin kuin vain yhden hekumallisen yön? Tästä artikkelista löydät kaikki tarpeelliset vinkit tietääksesi, onko deittisi tosissaan.

Mistä tiedät että deittisi on tosissaan? Kuusi vinkkiä

Mistä tiedät että deittisi on tosissaan? Kuusi vinkkiä

Joskus asiat loksahtavat paikoilleen heti, toisinaan epävarmuus kalvaa pitkän aikaa. Jos epäilet deittikumppanisi aikomuksia, on olemassa kuusi selvää merkkiä, joista voit varmistua hänen olevan tosissaan. Mikäli tunnistat tuoreessa suhteessasi edes joitakin näistä piirteistä, hän on todennäköisesti erittäin tosissaan sinun suhteesi.

Mistä tiedät että deittisi on tosissaan? Kuusi vinkkiä

Mistä tietää onko toinen kiinnostunut - 6 vinkkiä alla:

Mikäli deittisi kanssa ei osu mikään seuraavista kohdista, vaikka olette hengailleet yhdessä jo jonkin aikaa, teille ei todennäköisesti tule olemaan edessänne yhteistä tulevaisuutta. Elite Daily -nettilehti kysyi deittiasiantuntija James Preeceltä seuraavat vinkit:

1. Olet ykkönen kaikissa deittisi menoissa

✅ Deittisi näkee vuoksesi vaivaa ja priorisoi sinut menoissaan ja tekemisissään tärkeimmäksi.

On jo erittäin selkeä merkki, että hän viettää kanssasi illan mieluummin kuin hengailisi hyvien ystäviensä kanssa entiseen malliin. Hän on valmis laittamaan aikaa ja rahaa esimerkiksi siihen, että pääsisi viettämään aikaa kanssasi.

Toisaalta liian innokas sitoutuminen ja liian tiivis oleminen voi myös olla merkki ripustautumisesta, mikä ei ole tervettä suhteen kannalta.

2. Deitti on luovuttanut sinulle kotinsa avaimet

✅ Vaikka tilanne olisi kevyen oloinen, avaimien luovutuksella on todella suuri symbolinen merkitys.

🔑 Avaimien luovutus on todella tärkeä etappi suhteen vakavuutta ajatellen. Se on selkeä kutsu tulemaan osaksi toisen elämää.

3. Deitti yllättää huomioinnillaan

Hän muistaa pienetkin seikat, jotka olet jossain sivulauseessa maininnut, kuten lempijälkiruokasi tai sen mihin haaveilit lapsena matkustavasi.

Tämä osoittaa, että hän arvostaa sinua ja todella kuuntelee ja on kiinnostunut mistä sinä puhut.

Miten löytää tositarkoituksella olevan deitin?

Eikö sinulla vielä ole potentiaalista deittiä? Listasimme vinkkejä siitä, miten löytää tositarkoituksella olevan deitin!

4. Deitti puhuu meistä

❓ Kuinka hän puhuu sinusta ystävilleen ja perheelleen?

Kun kuulet deittisi puhuvan meistä, on se todella selkeä merkki siitä, että hän haluaa satsata parisuhteeseenne ja pitää sitä tärkeänä.

5. Deitti ei pelaa pelejä kanssasi

Hän on rehellinen ja avoin sinulle eikä pelkää osoittaa sinulle tunteitaan ja näyttää sitä, että on sinun suhteesi vakavissaan.

Hän kunnioittaa sinua niin paljon ja ottaa sinut niin tosissaan, ettei hän missään nimessä alennu leikkimään sinun tunteillasi esimerkiksi pyrkimällä saamaan sinua mustasukkaiseksi tai muilla tavoin.

6. Deitti puhuu yhteisestä tulevaisuudesta

Yksi ehdottomasti selkein ja ilmiselvin merkki toisen sitoutumisen asteesta on se, kun hän puhuu avoimesti yhteisestä tulevaisuudestanne.

Hän ei siis pelkää katsoa kauas tulevaisuuteen, siihen, mihin tämä kaikki saattaa johtaa.

Mistä on rakastuminen ja mistä tietää, onko deitti tosissaan suhteessa?

Rakkaustohtori kertoo mm. mitä on rakastuminen ja mistä tietää, että deitti on tosissaan.

❗ Tämä lista on tärkeä tiedostaa siinäkin tapauksessa, jos itse et halua sitoutua suhteeseen ja ole valmis ajattelemaan sitä pidemmälle. Mikäli deittikumppanisi on tosissaan ja hän toimii ja puhuu kuten edellisessä listassa kuvataan, mutta itse et sitä tee, on tärkeää tiedostaa tämä ristiriita. Ole rehellinen itsellesi ja toiselle ja puhu avoimesti myös omista tunteistasi ja siitä, jos et ole valmis sitoutumaan kuten deittisi selvästi on.

Etkö ole valmis itse vielä sitoutumaan?

Jos et ole itse valmis vielä sitoutumaan deittikumppaniisi, ole rehellinen tilanteestasi ja keskustele deittisi kanssa. Mikäli etsit jotain muuta parisuhteelta ja deitiltäsi, suosittelemme kokeilemaan alta nykyisiin tarpeisiisi sopivia deittipalveluita.

Etsitkö deittiä tositarkoitukseen? Kokeile näitä hyväksi todettuja deittisivustoja!

{{pitkaikainen="/components5"}}