12/2023

Mitä tehdä, kun deitti ei vastaa viesteihin?

Olet löytänyt deittisivuilta elämäsi deitin, josta olet haaveillut jo vaikka mitä. Sitten käykin niin, että deitti ei yhtäkkiä enää vastaa. Katso tästä artikkelista, mistä on kyse.

Mitä tehdä, kun deitti ei vastaa viesteihin?

Mitä tehdä, kun deitti ei vastaa viesteihin?

Mitä tehdä, kun deitti ei vastaa viesteihin?

Olet löytänyt deittisivuilta elämäsi deitin, josta olet haaveillut jo vaikka mitä. Sitten käykin niin, että deitti ei yhtäkkiä enää vastaa. Miten reagoit? Mitä tilanteessa voi tehdä?

Nykymaailmassa tätä kutsutaan ''ghostaamiseksi''. Katso alta The Blondcastin ajatukset aiheesta.

Tämän on kokenut varmasti jokainen enemmän deittaillut. Pettymys voi olla melkoinen, kun unelmien deitti ei enää vastaakaan viesteihin. Varsinkin, kun olemme tottuneet siihen, että jokainen on tavoitettavissa milloin tahansa ja vastaa useimmiten nopeasti. Liian nopeasti ei kuitenkaan kannata maalata piruja seinille.

Business Insiderin haastattelema psykologi Perpetua Neo muistuttaa, että tällaisessa tilanteessa voimme oppia ennen kaikkea itsestämme. Emme voi alkaa syytellä toista siitä, ettei tämä vastaa heti. Tai voimme, mutta todennäköisesti deittailu loppuu siihen:

"Jos suhtaudut asiaan tunteellisesti ja syytät häntä, silloin olet todella dramaattinen ja ärsyttävä", arvioi Neo.

Jos haluat tietää, onko nettideitti tosissaan kanssasi, tarkista nämä kohdat.

Onko vika minussa? Miten selvitän asian?

Sen sijaan, että alkaisi kuvitella tulevaisuuteensa katastrofia, kannattaakin kääntää katseensa suoraan itseensä. Miksi reagoin näin voimakkaasti? Miksi en voi rauhassa odottaa toisen vastausta? Mitä kaikkea odotan tältä tyypiltä ja tältä suhteelta? Usein on nimittäin niin, että mitä suuremmat odotukset ovat, sitä hankalampi suhteita on muodostaa. Kukaan ei pysty täyttämään kenenkään odotuksia. Odotusten ja tulevaisuudesta haaveilun sijaan kannattaakin keskittyä käsillä olevaan hetkeen.

🚫 Neo muistuttaa, että kumppani ei koskaan voi tehdä elämästäsi kokonaista.

Haetko deitiltä elämään täytettä?

Jos elämäsi on tyhjää ja tunnet itsesi tyytymättömäksi, parisuhde tai deitit eivät tätä tyhjiötä täytä. Aluksi voi vaikuttaa siltä, mutta pidemmän päälle näin ei koskaan ole. Voikin olla paljon hedelmällisempi itsellesi mennä päin tätä tyytymättömyyttä itsessään, ja tuntea, mikä tämä ahdistus on. Sen sijaan että juoksisi sitä karkuun. Kun sen kohtaa aidosti ja syvästi, se häviää tuhkana tuuleen. Ja vapaudut tekemään elämässäsi asioita, joista oikeasti nautit. Etkä odota, että joku toinen tuo sinulle nämä nautittavat asiat.

Toisen toiminnan tai toimimattomuuden aiheuttama pettymys ja ahdistus ovatkin oivallinen hetki itsetutkiskeluun!

Nappaa itsestäsi kiinni ennen kuin syyttelet toista tai tilannetta. Aseta oma itsesi seinää vasten ja ole rehellinen omista tunteistasi.

Etsitkö uutta deittisivustoa? Kokeile näitä luotettavia palveluita jo tänään:

{{pitkaikainen="/components5"}}

{{seksi="/components6"}}