08/2022

Miten tehdä deittiprofiilista vielä suositumpia? Katso vinkit

Millä saat deittiprofiilista vieläkin suositumman? Katso 5 kuumaa vinkkiä!

Se yksi kuva ja muutama rivi tekstiä ovat deittipalvelussa ensivaikutelmasi, joten niihin ei kannata laittaa mitä tahansa! Katso millaisia vinkkejä deittiasiantuntija antaa houkuttelevan ja rehellisen profiilin tekemiseen!

Kun lähdet miettimään deittisivuston profiiliasi, mieti ensin millaisista profiileista sovelluksessa pidät ja millaisia profiilitekstejä et itse jaksa lukea. Todennäköisesti vastaukseksi tulee, että pidät sopivanmittaisista, persoonallisista, rehellisistä mutta et liian nöyristelevistä deittiprofiileista, joissa on kiva, tavallinen kuva. Profiilit taas joista et innostu, ovat todennäköisesti aivan liian pitkiä tai lyhyitä, kieli on huonoa ja teksti on kenties täynnä omaa kehua tai haukkumista. Profiilikuva on liian leimaava tai epäselvä tai epäedustava.

 

Deittiprofiili on erittäin tärkeä! Laadi se huolella, ajatuksella, mutta sopivan spontaanin oloiseksi, luota ehdottomasti omaan intuitioosi, jos osaat kuunnella sitä. Vain siten saat profiilin näyttämään juuri itseltäsi. Älä matkittele toisten profiilikuvauksia, koska tällöin profiili ei näytä sinulta.Tässä on muutama yksityiskohtainen vinkki hyvän ja kiinnostavan profiilin laadintaan edellä olevien vinkkien lisäksi:

  1. Kerro itsestäsi rehellisesti, intohimoistasi, harrastuksistasi, kiinnostuksenkohteistasi. Anna luovuutesi ja persoonallisuutesi näkyä vapaasti tekstistä, anna yksityiskohtien kukkia, kuvaile esimerkiksi tarkasti miten haluat käyttää viikonloppusi tai millainen on haaveidesi loma.
  2. Älä määrittele tarkasti ominaisuuksia, joita haluat treffikumppanillasi olevan, vaan ole mieluummin avoin kaikelle. Anna deittien itse päätellä profiilistasi ovatko he sopivia sinulle ja ovatko kiinnostuneita sinusta. Pitkä lisät vaatimuksia karkoittaa monia potentiaalisia deittejä...
  3. Voit mainita työstäsi, mutta älä täytä sillä profiiliasi vaikka ura olisi elämäsi tärkein asia. Monet kokevat, että uranaisen tai -miehen elämässä ei ole sijaa parisuhteelle tai edes yhden illan deiteille...
  4. Jos sinulla on lapsia mainitse heidät profiilissa. Älä kuitenkaan kerro heistä kappaletolkulla, sillä vaikutelma on tällöin sama kuin työstä paasaamisen suhteen. Kuka tahansa voi tästä päätellä, että tyypin elämässä ole sijaa lasten lisäksi kenellekään tai millekään muulle.
  5. Valitse positiivinen, iloinen, rehellinen, kiva, hyvinvalaistu ja sympaattinen kuva itsestäsi. Paidattomat ja bikinikuvat eivät ole sopivia, sillä ne antavat ihan väärää viestiä. Samoin kuvat, joissa näkyy baariympäristöä tai viinilaseja. Muuten kuvassa voi näkyä jotain sinulle tärkeää, kuten maisemaa, vihjeitä harrastuksista jne.

 

Profiiliteksti ei saa olla liian pitkä eikä liian yksityiskohtainen. Jätä tilaa toisten uteliaisuudelle ja kysymyksille!