12/2023

Näillä 6 tavalla treffit latistuvat alkuunsa

Näillä 6 tavalla treffit latistuvat alkuunsa - katso alta vinkit ja varmista deittailusi onnistuminen!

Näillä 6 tavalla treffit latistuvat alkuunsa
Ensimmäiset treffit deitin kanssa ovat monella tapaa näytön paikka.

Vaikutelma ihmisestä tulee ensimmäisten muutaman minuutin aikana ja sitä vaikutelmaa on myöhemmin hankala ohittaa. Siihen kannattaa siis satsata!

Ilta-Sanomat kysyi lukijoiltaan, mitkä asiat ja tavat toisella latistavat ensimmäiset treffit. Luulisi, että jokainen haluaa antaa itsestään mahdollisimman hyvän kuvan ja erityisesti tsempata käytökseensä ainakin ensimmäisillä treffeillä. Hyvät tavat ja kohtelias käytös eivät kuitenkaan aina kuulu kaikkiaan kavalkadiin.

Kuvassa nainen osoittaa kättä näyttääkseen olevansa tyytymätön

Kuusi kohtaa, joilla saat treffit latistumaan:

Sinun ei kannata odottaa kutsua toisille treffeille, jos heti treffien alussa arvostelet toisen ulkonäköä, kerrot kaikki sairautesi ja ilmoitat tarjoavasi deitille halvinta viiniä tai ruokaa mitä talosta löytyy. Ilta-Sanomat listasi kuusi muuta pahaa tapaa, joilla karkotat uuden deitin sataprosenttisesti:

🚫 Epämiellyttävät tavat:

Piereskely, nenän kaivaminen ja housujen alta raapiminen karkottavat kenen tahansa uuden tuttavuuden. Myöskään entisten tyttöystävien esittely ei vakuuta.

🚫 Varattuna vapaan esittäminen:

Ilman sormusta ja vapaana naisena tai miehenä esittäytynyt antaa erityisen vilpillisen vaikutelman, kun myöhemmin paljastuu että tämä onkin varattu.

🚫 Rahan perässä juokseminen:

Ekoilla treffeillä ei kannata liian tarkasti udella deitin työkuvioita, asemaa ja statusta ettet vain anna vaikutelmaa, että olet kiinnostunut enemmän hänen rahoistaan kuin hänestä itsestään. 

🚫 Kännykän räplääminen:

Puhelin kannattaa laittaa vaikka äänettömälle ja kokonaan pois treffien ajaksi, jotta voit olla täysin läsnä tilanteessa. Selfieiden ottaminen, facebook-statuksen päivittäminen ja muu kännykän selaaminen ei anna sinusta kovin kiinnostunutta tai kiinnostavaa vaikutelmaa.

🚫 Liika innokkuus:

Rakkaudentunnustukset ensimmäisten treffien jälkeen ovat kenelle tahansa liikaa!

Hillitse siis itsesi, kerro mieluummin olevasi vaikuttunut tai ihastunut toisen luonteeseen, sillä rakastunut et voi olla vielä yhden tapaamisen perusteella. Myöskään mitään yhteistä tulevaisuutta ei kannata alkaa eka treffeillä maalailla, edes vitsinä.

🚫 Muiden kuolaaminen:

Muiden naisten tai miesten perään kuolaaminen ei ole kovin kohteliasta ja kivaa treffikumppanille. Näin näytät, että et ole oikeasti kiinnostunut deitistäsi ja etsit jotain muuta. Jos haluat tietää, onko deitti tosissaan kanssasi, katso tästä vinkit aiheeseen.

Uusi deitti kiikarissa? Kokeile näitä suosittuja deittipalveluita!

{{flirttailu="/components3"}}

{{pitkaikainen="/components5"}}

{{seksi="/components6"}}