12/2023

Näistä merkeistä tiedät tuleeko suhteenne kestämään

Mistä tietää, miten suhde tulee kestämään? Näistä 10 kohdasta tiedät, tuleeko suhteenne kestämään!

Näistä merkeistä tiedät tuleeko suhteenne kestämään

Mistä tietää, tuleeko suhde kestämään? Voiko juuri teidän parisuhteen salaisuutta tai sen onnistumista ennustaa etukäteen? Suhteen alussa ei kannata miettiä liikaa, tuleeko se kestämään, sillä epäröiminen alkaa vähitellen herättää epäilyksiä ja epäluottamusta tulevaisuuteen. Näistä 10 kohdasta kuitenkin voit päätellä, voiko parisuhteenne hyvin ja onko välillänne tulevaisuutta!

Onnellinen pariskunta. Kuvassa nainen ja mies halaamassa kattoterassilla.

10 kohtaa tunnistaa suhteenne kestävyys:

On joitakin merkkejä, joista suhteen kestävyyttä voi ennustaa ja aivan suhteen alussa. Toki näiden varaan ei kannata laskea, jos suhde on vasta deittailuasteella...

1. Lähekkäin nukkuvat pariskunnat ovat onnellisempia kuin kaukana toisistaan nukkuvat. Näiden suhde on parempi ja myös kestää pidempään.

2. Kiitollisuus ja huomaavaisuus pitävät suhteen arvokkaana, kunnioittavana ja raikkaana. Suhteessa kannattaa viljellä kiitoksen sanoja.
3. Oletteko aktiivisia? Liikunnallisten ja muuten aktiivisten ihmisten parisuhteet ovat tutkitusti onnellisempia kuin passiivisten.
4. Puhutteko samalla tavalla? Yhteinen kieli ja yhteinen ymmärrys ovat olennaisia parisuhteen kannalta. Onnelliset pariskunnat alkavat usein matkia toistensa puhetapaa ja näin pariskunta puhuu samalla tavalla.
5. Suudelmien määrä kertoo parisuhteen onnellisuudesta.
6. Tuplatreffit ystäväpariskuntien kanssa lujittavat liittoa ja takaavat sille pidemmän elämän.
7. Yllättävää kyllä, perheissä, joissa on pieniä lapsia ja nainen tienaa enemmän, vältytään suuremmilta erimielisyyksiltä.
8. Yhdessä katsotut draamasarjat ja -elokuvat lujittavat suhdetta. Olennaista on elokuvien pohjalta käyty keskustelu, joka auttaa myös oman parisuhteen solmujen läpikäymisessä.
9. Usko tunteitasi. Jos sinulla on hyvä fiilis ja uskot suhteeseen, se tulee onnistumaan!
10. Säännöllinen seksielämä, oli se laadultaan minkälaista tahansa, takaa pitkän ja hyvän suhteen.

Komea parrakas mies viininpunaisessa paidassa

Tiedätkö, mitä sinkkumiehet arvostavat suhteessa?

Mies, samaistutko artikkeliin? Nainen, varaudu näiden kohtien avulla!

Etsitkö uutta deittiä? Löydä uusi rakkaus näistä suosituista deittipalveluista!

{{top3rivit="/components"}}