08/2022

Näistä merkeistä tiedät tuleeko suhteenne kestämään

Näistä merkeistä tiedät, että tuleeko suhteenne kestämään. 10 näkemystä.

Suhteen alussa ei kannata liikaa miettiä, tuleeko suhde kestämään. Epäröiminen alkaa vähitellen herättää epäilyksiä ja epäluottamusta tulevaisuuteen.

On kuitenkin joitakin merkkejä, joista suhteen kestävyyttä voi ennustaa ja aivan suhteen alussa. Toki näiden varaan ei kannata laskea, jos suhde on vasta deittailuasteella...

1. Lähekkäin nukkuvat pariskunnat ovat onnellisempia kuin kaukana toisistaan nukkuvat. Näiden suhde on parempi ja myös kestää pidempään.

2. Kiitollisuus ja huomaavaisuus pitävät suhteen arvokkaana, kunnioittavana ja freshinä. Suhteessa kannattaa viljellä kiitoksen sanoja.

3. Oletteko aktiivisia? Liikunnallisten ja muuten aktiivisten ihmisten parisuhteet ovat tutkitusti onnellisempia kuin passiivisten.

4. Puhutteko samalla tavalla? Yhteinen kieli ja yhteinen ymmärrys ovat olennaisia parisuhteen kannalta. Onnelliset pariskunnat alkavat usein matkia toistensa puhetapaa ja näin pariskunta puhuu samalla tavalla.

5. Suudelmien määrä kertoo parisuhteen onnellisuudesta.

6. Tuplatreffit ystäväpariskuntien kanssa lujittavat liittoa ja takaavat sille pidemmän elämän.

7. Yllättävää kyllä, perheissä, joissa on pieniä lapsia ja nainen tienaa enemmän, vältytään suuremmilta erimielisyyksiltä.

8. Yhdessä katsotut draamasarjat ja -elokuvat lujittavat suhdetta. Olennaista on elokuvien pohjalta käyty keskustelu, joka auttaa myös oman parisuhteen solmujen läpikäymisessä.

9. Usko tunteitasi. Jos sinulla on hyvä fiilis ja uskot suhteeseen, se tulee onnistumaan!

10. Säännöllinen seksielämä, oli se laadultaan minkälaista tahansa, takaa pitkän ja hyvän suhteen.