08/2022

Katso millainen deittiprofiili houkuttelee eniten!

Mitkä sanat ja asiat kiinnittää huomion? Katso millainen deittiprofiili houkuttelee eniten!

Tietyt sanat ja asiat kiinnittävät sekä naisten että miesten huomion deittisivustoilla. Katso mitkä asiat herättelevät suuremman yleisön mielenkiinnon!

Deittisivustoilla tietyntyyppiset ihmiset ja profiilit keräävät enemmän huomiota kuin toiset. Näitä Skoutin kokoamia tietoja kannattaa käyttää hyväksi oman deittiprofiilin laatimisessa, mutta tietysti kannattaa olla rehellinen.

Sekä naisia että miehiä viehättää deittiprofiilissa kuva, jossa henkilö poseeraa yhdessä koiran kanssa. Sen sijaan kylppärin peilin kautta otettu kuva ei viehätä eikä yllättävää kyllä kissan kanssa poseeraaminen! Tämä siitäkin huolimatta että kissaihmisiin yleisesti liitetään mielikuva lempeydestä ja pehmeydestä.

Erilaiset liikuntalajit herättävät mielenkiintoa. Numero yksi on jooga. Mikäli harrastat jotain urheilulajia, kannattaa mainita se profiilissa erikseen, sillä suosituimmissa profiileissa oli mainittu erikseen esimerkiksi salitreeni, juoksu tai juuri jooga.

Suosituimpia miesten profiileja olivat ne, missä mies kuvasi itseään spontaaniksi, urheilulliseksi, seikkailunhaluiseksi ja hauskaksi. Miehiin puolestaan vetosi eniten naisten profiilit, joissa nainen esiintyi hyvin luonnollisessa meikissä eikä liian tyrkyttävästi ja kuvasi itsensä seikkailunhaluiseksi, urheilulliseksi ja rehelliseksi.