Kuntosalistako uusi deittailupaikka?

Kuntosalistako uusi deittailupaikka?

Uuden tutkimuksen mukaan yhä useampi deittailee kuntosalilla ja sieltä saamiensa kontaktien kanssa. Yhä useampi kuntosalilla kävijä käyttää myös netin deittisivustoja. Voiko tästä siis päätellä, että yhteiskunnan aktiivisimmat sinkut harrastavat samoja asioita: kuntosalia ja deittisivustoja?

Kuntosalin ja treenien suosio on noussut koko läntisessä maailmassa viime vuosien terveysbuumin myötä. Kuntosalin suosio on vaikuttanut siihen, että yhä useampi tulee salille tapailemaan muita sinkkuja. Seksileluihin ja alusvaatteisiin erikoistunut yritys Ann Summers teetti kyselyn 2000 ihmiselle kuntosalin ja deittailun yhteydestä. Tulokset olivat yllättäviä.

Jopa puolet kyselyyn vastanneista oli käyttänyt kuntosalia kumppanin etsimisessä! Usein kyseessä oli nimenomaan seksikumppani. Yllättävän moni vastaajista oli myös harrastanut salilla seksiä: jopa 25 prosenttia oli harrastanut seksiä salilla viimeisen vuoden aikana.

Kipinä ja sutina ovat myös todella monelle yksi syy lähteä salille. Jopa yli puolet vastaajista arvioi, että sutina salilla antaa mukavasti vauhtia treeniin. Moni ajatteli näyttävänsä salilla hyvältä ja tekevänsä harjoituksia osaltaan siksi, että näyttää niitä tehdessään hyvältä.

Kiinnostavaa kyselyssä oli se, että yli 80 prosenttia vastaajista käytti deittisovelluksia salilla tai samaan aikaan kuntosalia harrastaessaan. Kysely siis paljastaa, että reippaat kuntosalia harrastavat sinkut ovat ehkä useammin hanakampia treffailemaan uusia ihmisiä ja useammin myös erilaisten deittisovellusten asiakkaina. Ei siis ehkä olekaan puppua se, että joka toisen treffi-ilmoituksessa näyttäisi olevan harrastuksena kuntosali....

Lähde: Independent


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun