Tee ensideiteistä hauskat!

Tee ensideiteistä hauskat!

Ensitreffeistä kannattaa tehdät hauskat, kevyet ja positiiviset! Näin varmistat seuraavatkin treffit, sillä asiantuntijoiden mukaan todennäköisyys tapaamisten jatkumiselle on selkeästi suurempi, mikäli kokemus ensitapaamisesta on positiivinen.

 

Hankalat erot ja exät sekä kiireinen ja kuormittava arki eivät ole ensitreffien parhaita keskustelunaiheita, sillä ensitapaaminen ja esiin nostetut puheenaiheet värittävät saman tien kuvaa koko persoonastasi. Jos mielit jatkaa deittailua tyypin kanssa, pidä ilmapiiri ja keskustelu mahdollisimman keveänä, hauskana ja helppona ensitreffeillä ja miksei vaikka seuraavillakin. Näin annat parhaille puolillesi mahdollisuuden päästä esille ja teille molemmille tilaisuuden kivaa iltaan.

 

Positiivisiin asioihin keskittyminen antaa myös toiselle tilaa kertoa itsestään. Ole kiinnostunut ja kysele hänen harrastuksistaan, intohimoistaan, matkoistaan, kaikesta, mistä hän mielellään kertoo. Näin saatte toisenne nauramaan, ja löydätte samalla kenties kohtia, joissa olette samanlaisia ja parhaimmillaan jopa yhteisen huumorin.

 

Deittailuvalmentaja James Preecen mukaan melkein pahinta, mitä voit ensitreffeillä kysyä, on miksi tyyppi on edelleen sinkkuna. Mikään ei ole niin inhottavaa kuin se, että joutuu puolustuskannalle tuntemattoman kanssa. Preece muistuttaa, että mikäli puhut negatiivisista asioista tai valitat omistasi, myös sinusta itsestäsi jää negatiivinen kuva. Todennäköisesti uusia treffejä ei tällöin tule.

 

Syvällisemmillekin asioille on kyllä paikkansa ja aikansa, mikäli deittailu jatkuu. Ei siis tarvitse huolehtia siitä, jos keskustelu tuntuu liian pinnalliselta. Positiivisuus ja keveys eivät ole pinnallista, jos se on aitoa. Ei kukaan kysele ihan tuntemattomalta puistonpenkilläkään syitä tämän elämäntilanteeseen, ensitreffit ovat täysin sama asia. Ensimmäisellä kerralla ei tarvitse kysyä ja tietää kaikkea, vaan tärkeää on rentoutua ja nauttia toisen seurasta ja yhdessäolosta. Kaiken muun aika on sitten myöhemmin!


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun